elegantne športne torbe
Utrip mesta · moda · ženska moda

Imate tudi ve večjo motivacijo za obisk telovadnice, če lahko spravite športno opremo zraven službenih stvari in vas ta potem neučakano ‘gleda’? No, mi jo imamo. Da ne govorimo, kako bolj praktično je vse skupaj. Zato smo pripravili elegantne športne torbe, ki so primerne tudi za v službo. Naj se mesec aktivnosti začne!

Če nam v poplavi modnih torbic in športnih torb uspe najti torbico, ki je hkrati torba za telovadnico in torba za v službo, smo zadele jackpot! Vanjo lahko tako shranimo vse potrebno za v telovadnico kot tudi svoj prenosni računalnik, pomembne dokumente in kosilo. Obstaja kar nekaj elegantnih športnih torb, ki jih lahko brez slabe vesti prinesemo tudi v pisarno. Pripravili smo nekaj kul in funkcionalnih torb, s katerimi boste pripravljene tako za službo kot tudi za telovadnico.

PREBERITE ŠE: Modne ženske jakne 2016 za vsako temperaturo in letni čas

Galerija – elegantne športne torbe, primerne tudi za v službo

Mi-Pac: Weekend Bag in Faux Snake Print, 47,14 €Odpri galerijo

ženski modni trendi 2016 Ženski modni trendi 2016: katere kose morate imeti to jesen v omari? ombre hlačne nogavice Modni trendi 2016: ombre hlačne nogavice PicMonkey Collage Lepotni trendi jesen 2016: kako se ličiti to jesen? Ženska kampanja Do You znamke Puma z Rihanno in Caro Delevingne. Rihanna režira, Cara Delevingne pozira v kampanji Do You znamke Puma · · · · · · · · ·