ErzetichAudio-Thalia-01
V zraku · tehnologija · gadgeti

Na trg prihaja prva serija slovenskih visokakovostnih slušalk Erzetich Thalia. Te bodo ročno izdelane iz lesa ter zasnovane za neposredno uporabo na prenosnih predvajalnikih, telefonih in tablicah.

Erzetich, majhno podjetje iz Trnovskega gozdaje sicer svet nase najprej opozorilo z izjemno kakovostnimi ročno izdelanimi avdiofilskimi ojačevalniki za slušalke, kasneje pa še s slušalkami (Mania in Phobos). Med uporabniki njihovih izdelkov so tudi znani glasbeniki in producenti z milijonskimi prodajami albumov ter večkratni grammyjevi nagrajenci, kot so Nile Rodgers, Guano Apes, Bill Gould (Faith No More), Doro Pesch in Imogen Heap.

Tokrat bodo svetovno javnost poskusili navdušiti s slušalkami Erzetich Thalia (ime so dobile po grški boginji rajanja), ki bodo, tako kot prejšnja dva modela, imele leseno komoro, le da tokrat v dveh različicah: iz umetno starane lipe in iz reciklirane jelovine. Preostali del slušalk bo v glavnem kovinski. Trdožive slušalke bo v primeru okvare ali poškodbe mogoče servisirati, saj so vsi deli lahko zamenljivi.

Osemkotne umetno starane lesene komore, tipske za slušalke Erzetich, iz katerih binglja ročno sestavljen kabel iz posrebrenega čistega bakra, bodo zagotovo povlekle nase zavistne poglede mimoidočih. Za vrhunski zvok bodo poskrbeli skrbno izbrani materiali ter 40-milimetrski s titanom prevlečeni zvočniki, postavljeni v akustično premišljeno načrtovano ohišje.

Slušalke bodo na voljo konec letošnjega oziroma v začetku prihodnjega leta, v podjetju pa že sprejemajo prednaročila na spletni strani erzetich-audio.com. Cena za slušalke je 449 evrov, a le do 15. decembra. Zato pohitite!


dji naslovna DJI Mavic Mini: najmanjši dron iz družine Mavic samsung book Samsung Galaxy Book Ion in Galaxy Book Flex: s QLED-zaslonom in brezžičnim polnjenjem Apple AirPods Pro Apple AirPods Pro: aktivno odstranjevanje hrupa in izboljšan zvok Projektor Nebula Cosmos Nebula Cosmos in Cosmos Max: zamenjala bosta vaš televizor ·