BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

V letu 2017 bodo Bondovi filmi dopolnili 55 let. Zato smo naredili pregled evolucije Bondovih deklet, lepotic, na katere je James Bond naletel v svoji dolgi karieri. Tukaj so najlepše ženske Jamesa Bonda.

Le katera ženska si ne bi želela imeti za svojega moškega nekoga, kot je James Bond, in le kateri moški si ne bi želel ob sebi toliko lepotic, kot jih je imel najslavnejši tajni agent na svetu James Bond? V filmih so se namreč zvrstile največje lepotice tistega časa, vse od Ursule Andress do Kim Basinger, pa Halle Berry in Monice Bellucci. Kakšna pa je bila evolucija Bondovega dekleta, kakšna je bila podoba idealne ženske pred več kot 50 leti in ali so bile takrat ženske res lepše, pa si poglejte v galeriji.

PREBERITE ŠE: Trenutki, ko James Bond še zdaleč ni bil kavalir in se je neprimerno vedel do žensk

Galerija – evolucija Bondovih deklet: najlepše ženske Jamesa Bonda

1962: Ursula Andress kot Honey Ryder (Dr. No)Odpri galerijo

Tina Maze - Zlata lisica 2017 Je to dres, ki ga bo Tina Maze nosila na Zlati lisici? Tega zrel moški nikoli ne bi naredil ... Tega zrel moški nikoli ne bi naredil … Optična prevara z nogami Šest deklet in samo pet parov nog. Kaj se dogaja na tej fotografiji??? Teslin avtopilot predvidi nesrečo Teslin avtopilot predvidi prometno nesrečo, še preden se ta zgodi, in s tem reši življenje vozniku · ·