f.lashes: interaktivne LED-trepalnice
V zraku · tehnologija · gadgeti · Utrip mesta · zdravje & lepota

Ste naveličani navadnih umetnih trepalnic, ki vam dajo ‘le’ volumen in dolžino? Potem morate spoznati f.lashes, interaktivne LED-trepalnice, ki so odzivajo na vaše telesne gibe, kot so ples, skakanje ali pa, pozor, poziranje za selfi.

f.lashes, interaktivne LED-trepalnice, so izum dve švedskih ‘briht’, ki sta poskrbeli, da se bodo ljubitelji lepote in tehnologije od zdaj še bolj svetili.
Trepalnice aktivira gibanje telesa, na voljo je tudi več učinkov, ki jih sprožijo različni gibi. Tako je mogoče, da se bodo trepalnice zasvetile, ko boste poskočili, morda se bodo lučke premikale hitreje, če boste nagnili glavo ali pokimali, morda bodo svetile še svetleje … Na voljo je tudi več barv, poleg navadne bele so tukaj še roza, rdeča, rumena, zelena, modra ter sinje modra.
PREBERITE ŠE: WRIXO: ZAPESTNICA, KI VAM LAHKO REŠI ŽIVLJENJE

Trepalnice poganja okrogla baterija (CR 2032), podobna tistim v urah. Zdrži lahko tudi več kot 4 ure. Za inovativen izdelek trenutno zbirajo sredstva na platformi za množično sofinanciranje Kickstarter.

Galerija – f.lashes: interaktivne LED-trepalnice

f.lashes: interaktivne LED-trepalniceOdpri galerijo
ZUS: pametni nadzornik pnevmatik ZUS: pametni nadzornik pnevmatik Dron ADII Airdog ADII: samostojni dron, ki vam sledi Norton-Core-6 Norton Core: najbolj ‘stajliš’ usmerjevalnik na svetu P5 Zvočnik Porsche Design 911: seksi kot avto · · ·