FaceApp Age Filter: preveč RESNIČEN prikaz, kako se bodo zvezdniki postarali
V zraku · buzz buzz

Vsi se bomo nekoč postarali. Ne bomo več mladi, močni in vitalni, kot smo bili nekoč. In četudi imamo milijone, tega procesa ne moremo ustaviti, ker nihče na svetu ni popoln in nesmrten.

Če zvesto spremljate internetne trende, potem veste, da je pred meseci splet obnorel filter Age na aplikaciji FaceApp. In četudi nam je že takrat pokazal, kako bomo videti čez 30, 40 let, ko bomo stari in nemočni, ni požel takšnega zanimanja med ljudmi, kot so ustvarjalci verjetno pričakovali. A nekaj mesecev kasneje se je splet prebudil, njegovi uporabniki pa ponoreli.

KAKO NALOŽITI APLIKACIJO?

ZA iOS: apps.apple.com
ZA ANDROID: play.google.com

Na internetu je znova nevihta! Na vsakem koraku so fotografije postaranih ljudi … in med njimi lahko najdemo tudi zvezdnike, ki se niso mogli upreti skušnjavi, ne da bi preverili, kako bodo videti kot starčki.

View this post on Instagram

Cool since 2009 #TheFerragnez

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Nekatere zvezde, ki danes stavijo le na videz, so videti skrajno smešno, drugim staranje ni bilo naklonjeno, nekateri pa so celo privlačnejši v postarani različici.
OPOZORILO: Zaradi nekaterih zvezdnikov boste imeli nočne more!

Galerija: Kako se bodo zvezdniki postarali?

Nicki MinajOdpri galerijo
1395308888143.cached Če bi volitve kaj pomagale, bi jih prepovedali: ironični citati Marka Twaina b3a4b1a40ec9511f526b90b1b0468cd4 Ni utrujeno tvoje telo, ampak tvoja duša: 8 znakov, ki to potrjujejo Tako zares živiš: test “kolo življenja” ti pove, kaj v tvojem življenju "škripa" Tako zares živiš: test kolo življenja ti pove, kaj v tvojem življenju “škripa” Nikoli ne boš zadovoljna: takšna je razlika, ko fant fotka dekle ... in dekle fanta Nikoli ne boš zadovoljna: takšna je razlika, ko fant fotka dekle … in dekle fanta ·