Vladarski izzivi Gladkega bančništva Nove KBM
V zraku · buzz buzz

Vladarski izzivi Gladkega bančništva Nove KBM se vračajo. Filip Flisar se bo tokrat pomeril z najtežjim nasprotnikom doslej. Bo ohranil svoje znamenite brke?

Najbolj možati slovenski brki bodo ponovno na preizkušnji v treh spektakularnih izzivih Gladkega bančništva, v katerih se bo Filip Flisar pomeril z bratom Martinom. Brata verjameta v gladko poslovanje z Novo KBM, zato sta pristala na drzne izzive in pri tem postavila na kocko bratski ponos in brke.

V prvem izzivu sta se brkata brata pomerila v brezstičnem plačevanju s plačilnimi karticami Nove KBM. Drugi izziv bo postregel s spektakularnim bojem v postavljanju hišice iz plačilnih kartic, zadnji in finalni izziv, ki bo nekomu prinesel gladko slavo in drugemu gladko kožo, pa bo potekal v polaganju rok z Moneto. Skupni zmagovalec vseh treh izzivov bo poraženca bratsko obril. Čigavi brki bodo padli?

PREBERITE ŠE: Prvenstvo bradačev in brkačev 2016 – najlepši brki in brada

Na svojega favorita lahko staviš na Facebookovi strani Sveta vladar in gladko osvojiš 300 evrov na predplačniški kartici Visa. Več informacij o izzivih pa lahko izveš na spletni strani Gladkega bančništva, kjer lahko s klikom na infografiko v 5 minutah gladko odpreš svoj račun ali paket. Če v sklenitev prepričaš še prijatelja, ti Nova KBM na račun nakaže 10 evrov, če pa dva ali več, pa 20 evrov.


Playboy bo pomahal v slovo golim fotografijam Zbogom, gola dekleta! Revija Playboy marca 2016 ukinja nagice! Fotografije s katerih s odstranjeni pametni telefoni S fotografij odstranil pametne telefone, da je pokazal, kako obsedeni smo z njimi emily-goodhart-559565-unsplash Zanimiva dejstva o sanjah shutterstock_282080363 13. oktober: danes je dan brez modrca