Fotoaparat Nikon Coolpix W100
V zraku · tehnologija

Nikon Coolpix W100 je fotoaparat, vedno pripravljen na pustolovščine, in to v vsakršnih, še tako neugodnih razmerah. Z njim se lahko potapljate, smučate ali preganjate po brezpotjih. Do živega mu ne pridejo ne voda, ne mraz in ne prah. Prav tako po moško prenese grobo ravnanje, tudi iz rok vam lahko pade, pa vam ne bo treba žalovati za njim, saj je žilav kot hudič.

Fotoaparat Nikon Coolpix W100 je vedno pripravljen na akcijo, predvsem pa je zanjo usposobljen. Ponaša se z ločljivostjo 13,2 milijona slikovnih točk, z njim pa se lahko mirne duše potopite do 10 metrov globoko. Odporen je tudi na padce z višine do 1,8 metra, na prah in temperature do –10 stopinj Celzija. Prek aplikacije SnapBridge fotografije samodejno prenaša v pametno napravo, s katero je povezan prek tehnologije Bluetooth Smart Ready (zagotavlja stalno in energijsko varčno povezavo med fotoaparatom in pametnim telefonom oz. tablico) za karseda enostavno deljenje fotografij v družbenih omrežjih.

Snema videoposnetke v polni ločljivosti HD (1080p) s stereo zvokom, za boljšo sliko pa med drugim skrbi tudi elektronsko zmanjšanje tresljajev (VR). Ponaša se s posebnim menijem za otroke, zato lahko fotoaparat uporabljajo vse generacije. A ne le uporabljajo. Easy Auto Mode (preprost samodejni način) namreč omogoča, da fotoaparat vso optimizacijo opravi sam, tako da je fotografija odlična ne glede na stopnjo vašega fotografskega znanja. Za popoln portret bo poskrbel način pametnega portretiranja, ki aktivira funkcijo AF s prepoznavanjem obrazov, ki samodejno zazna ter izostri obraz subjekta tako nad kot pod gladino. Krasi ga 2,7-palčni zaslon LCD TFT s 230 tisoč točkami.

PREBERITE ŠE: Akcijska kamera KeyMission 360: Nikon zatresel svet akcijskih kamer

Fotoaparat Nikon Coolpix W100 bo na voljo v beli, modri, rožnati, rumeni in marin barvi, zanj pa bo treba odšteti 169 evrov. Vse barve, z izjemo marin, bodo na voljo od septembra 2016 dalje, omenjena pa od oktobra.

Fotoaparat Nikon Coolpix W100Odpri galerijo
Fireside Audiobox je zvočnik, ki bruha ogenj! Fireside Audiobox – zvočnik, ki bruha ogenj v ritmu glasbe! Televizorji Philips z Android TV Philips Android TV – novi standardi za pametne televizorje Prenosnik Xiaomi Mi Notebook Air Prenosnik Xiaomi Mi Notebook Air: le klon ali resen konkurent MacBook Aira? Bubba's jetpack je novo prevozno sredstvo za golf Bubba’s Jetpack – raketni nahrbtnik za golfiste ·