Fotoaparat Sony RX100 V ima hitrost zapisano v genih.
V zraku · tehnologija

Fotoaparat Sony RX100 V je nadaljevanje uspešnice Sony RX100M IV in občutna nadgradnja že tako izjemnega kompaktnega fotoaparata, ki razkriva še neodkrit potencial fotografiranja.

Kompaktni fotoaparat Sony RX100 V je na novo pridruženi član priljubljenega ‘klana’ Cyber-shot RX, ki se lahko pohvali z najhitrejšim samodejnim ostrenjem (FastHybrid AF), najhitrejšim zaporednim fotografiranjem in AF-senzorjem z največjim številom točk ostrenja med kompaktnimi fotoaparati – 315!

Sony RX100 V ima palčni CMOS-senzor Exmor R polnega formata z 20,1 milijona slikovnih točk, slikovni procesor BIONZ X, hitro sprednje vezje LSI, ki podpira ekspresno obdelavo slike in znatno zmanjša učinek zaklopa, ter zajem posnetkov z minimalnim popačenjem (zaklopka Anti-Distortion hitrosti 1/32000 s), občutljivost in ISO od 125 do 12800 oz. 80 do 12800. Omogoča snemanja videoposnetkov v ločljivosti 4K.

PREBERITE ŠE: Predvajalnik Sony NW-WM1Z – nov walkman numizmatične vrednosti

Fotoaparat Sony RX100 V omogoča neprekinjeno fotografiranje z rekordno hitrostjo 24 fotografij na sekundo in 150 slik na sekundo pri polni ločljivosti s sledenjem AF/AE! Namenili so mu objektiv Zeiss Vario-Sonnar T 24-70mm f/1.8–2.8 in opremili s 3-palčnim kotno-premičnim LCD-zaslonom ter pop-up elektronskim iskalom z 2,36 milijona točkami.

Fotoaparat Sony RX100 V:

Fotoaparat Sony RX100 VOdpri galerijo

Social VR Social VR – Mark Zuckerberg nas seli v navidezno resničnost Pametna majica FysioPal FysioPal – pametna majica, ki skrbi za pravilno držo telesa Zorro Macsk Zorro Macsk – spremenite zaslon iMaca v zaslon na dotik Facebookov podatkovni center na Švedskem Zuckerberg objavil redke fotografije Facebookovega podatkovnega centra ·