Edinstvena fotografija posneta ravno v pravem času.
V zraku · buzz buzz

Fotografije posnete ravno v pravem trenutku so lahko posledica načrtne priprave ali pa golega naključja. Namreč med iskanjem idealnega trenutka, ki bo fotografijo naredil za nekaj posebnega, velikokrat v igri ni samo znanje in tehnika, saj ima poleg vašega znanja, instinkta in prsta na sprožilcu prste vmes tudi nekaj sreče. Kopico tovrstnih neponovljivih ”škljocev” smo zbrali v foto galeriji.

Fotografije ravno v pravem trenutku nas vedno spravijo v dobro voljo, saj tako ali drugače izstopajo, velikokrat pa imajo v sebi tudi ščepec humorja. Gre za edinstvene posnetke, kjer se mora poklopiti ”timing”, kot zajema, oddaljenost in še marsikaj. Včasih se nam vse skupaj enostavno posreči, spet drugič brez predpriprav ne bi šlo.

PREBERITE ŠE: Najboljše fotografije posnete s pametnim telefonom iPhone 6

Poglejte si torej serijo fotografij, ki so bile posnete v pravem trenutku na pravem mestu.

Edinstvena fotografija posneta ravno v pravem času.Odpri galerijo
aap_jeremy_clarkson_1200 Top Gear – Jeremy Clarkson in nekaj njegovih najbolj kontroverznih trenutkov na televiziji Psi, ki jim lovljenje hrane in drugih reči ne gre od rok. Pes Fritz, ki ne zna ujeti hrane Selfiji znanih oseb v zadnjem stoletju. Selfiji znanih oseb v zadnjih 100 letih #selfie liana-mikah-665127-unsplash Materinski dan: ideje za sentimentalno darilo (25. marec)