Fotografska aplikacija GoldenHour.One
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

”Več luči,” je rekel Goethe! Fotograf pa pravi, več svetlobe! GoldenHour.One je fotografska aplikacija, ki bo navdušila vse ljubiteljske in poklicne fotografe, saj nam pove, kdaj je najboljši čas za zajem fotografije (t. i. zlata ura). Še več, pomaga nam izbrati lokacijo z najboljšo svetlobo, in to kjerkoli na svetu. Na voljo je za uporabnike iOS.

Fotografska aplikacija GoldenHour.One pomaga fotografom posneti fotografije v kar najboljših svetlobnih pogojih. V svetu fotografije je svetloba namreč ključ do vsega. A enkrat je je preveč, drugič premalo.

Da bi kar najlažje ugotovili, kdaj je idealen čas za zajem posnetkov na prostem, nam zdaj pomaga omenjena aplikacija Hane Kusove, ki do minute natančno določi čas in trajanje zlate ure (čas takoj po sončnem vzhodu in pred sončnim zahodom, ki je primerna za vse vrste fotografij) glede na vašo lokacijo.

PREBERITE ŠE: Aplikacije za zmenke PokeDates: ”Tinder” za uporabnike Pokemon GO

Fotografska aplikacija GoldenHour.One izda vse, kar potrebujete. Lokacijo z najboljšo svetlobo, natančno pozicijo sonca, trajanje zlate ure, in ker mora vreme sodelovati s fotografom, t. i. Skyindex in Lightindex povesta, kakšni vremenski pogoji vladajo in kako ugodno je to za različne vrste fotografij (pokrajinska, portreti …). Trenutno je na voljo zgolj za uporabnike naprav iOS.

Fotografska aplikacija GoldenHour.OneOdpri galerijo
Aplikacija za zmenkarije PokeDates Aplikacije za zmenke PokeDates: ”Tinder” za uporabnike Pokemon GO Pokemon GO Slovenija Mobilna igra Pokemon GO je zdaj na voljo tudi v Sloveniji! Aplikacija Prisma Prisma – aplikacija, ki da fotografijam umetniški pridih Kako igrati Pokemon GO v Sloveniji? Kako prenesti Pokemon GO in ga igrati v Sloveniji · · · ·