instax-mini-90-camera-555c
V zraku · tehnologija · gadgeti

Vsi ludisti, ki pogrešate stare dni analogne fotografije, pozor! Instax Mini 90 Neo Classic Instant Camera je nov Fujifilmov fotoaparat, ki nam postreže z odlično retro zasnovo in s še boljšimi polaroidnimi fotografijami. Popelje nas nazaj v čas, ko se fotografije niso delile na družbenih omrežjih, temveč so potovale iz roke v roko.

Instax Mini 90 Neo Classic Camera je Fujifilmov poskus, da se približa tudi resnim fotografom. Retro zasnova in visokokakovostna kamera presegata večino svojih konkurentov, dodani pa so tudi različni načini fotografiranja za številne aplikacije, tudi “dvojna izpostavljenost”, makro način, različni načini za različne priložnosti (zabava, otroci, pokrajina) in “bulb exposure”.

PREBERITE ŠE: Tiny1 – najboljši fotoaparat za nočno fotografijo

Fotoaparat odlikuje tudi visokokakovostna bliskavica, ki odda idealno količino svetlobe. Cena fotoaparata je okoli 127 evrov.
Torej: fotografiraj, razvij, natisni in podaj prijateljem v roke. No, to je pravo deljenje.

Ogrlica/slušalke The Dipper The Dipper: slušalke, zamaskirane v šik ogrlico Najboljši brezžični polnilniki Najboljši brezžični polnilniki za pametne telefone Swingy Swingy – slovenski pripomoček, ki spodbuja aktivnost med uporabo telefona Canon PowerShot G5 X Canon PowerShot G5 X – nov premium “point-and-shot” fotoaparat