1000-500-citymagazine-cover copy
V zraku · tehnologija · gadgeti

Novi fotoaparat iz serije X Fujifilm X-H1 vas ne bo razočaral. Z njim boste ustvarili odlične fotografije in videoposnetke. Je prvi Fujifilmov izdelek, ki se ponaša s sistemom stabilizacije slike IBIS.

Za ustvarjanje odličnih fotografij s kamero Fujifilm X-H1 skrbi senzor APS-C X-Trans z ločljivostjo 24,3 MP, medtem ko k veliki hitrosti in učinkovitosti delovanja naprave prispeva X-Processor Pro. Ko temu dodamo še zelo napredne leče Fujinon X-Mount in Fujifilmovo tehnologijo barvne reprodukcije, je izjemna kakovost fotografij samoumevna. Na fotografijah bomo prepoznali številne detajle objektov, kot so njihova tekstura, 3D-struktura in celo atmosfera posameznih scen.

Edinstveni algoritem kameri omogoča osredotočanje na predmete, zaobjete v objektiv. Posebni program odpravi morebitne moteče dejavnike, ki se pojavljajo predvsem pri fotografiranju na zunanjih površinah.

S fotografijami, ki jih boste posneli s fotoaparatom Fujifilm X-H1, se boste zavoljo številnih posebnih učinkov lahko umetniško izražali. Videoposnetki bodo posneti z načinom snemanja DCI 4K (4096 x 2160) s frekvenco 120 sličic na sekundo v razmerju velikosti 17 : 9.

Zanj boste morali odšteti 1.530 evrov.


maxresdefault (2) Samsung Notebook 9 Pen briše mejo med računalnikom in telefonom Leti, leti Skydio R1 Avtonomna leteča kamera Skydio R1 je pripravljena, da vzleti! maxresdefault To so najboljši droni 2018 Leica Q Snow Leica Q Snow: kamera z zimskim videzom · · · · · ·