moi_3
Utrip mesta · otroci

Moi Kidz je znamka otroških oblačil za male modne navdušence, ki je v letošnjem letu požela veliko zanimanja in še več navdušenja. Minimalistično, a prisrčno in nič preveč pocukrano otroško. Preprosto – skandinavsko.

Četudi ne bi zapisali zraven, je Moi kidz stil nemogoče postaviti kamorkoli drugam kot v stilsko dovršeno Skandinavijo. Prvo kolekcijo so predstavili lansko poletje in hitro je bilo jasno, da so mali ljubitelji mode in njihove mame dobili nov ”a must”.

PREBERITE ŠE: Mainio otroška oblačila prinašajo svež veter

Črna in siva z drznimi fluorostenčnimi detajli, monokromatski vzorci in ptiči, veliko pričev – vse to je Moi kidz. V zadnjo kolekcijo spadajo udobna krilc, trenirke za ”na lepše”, puloverji s kapuco in oblekice in še vrsto oblačil, vsa pa (vsaj po fotografijah sodeč) v prvi vrsti izgledajo neverjetno udobna. Prav takšna, kot morajo biti za otroke. Oblačila so vsa izdelana tako, da se jih brez težav kombinira znotraj Moi kolekcije in nasploh znotraj otroške omare.
Za povrh pa so Moi kidz oblačilca izdelana tudi s posluhom za okolje.

Več fotografij preproste skandinavske kolekcije za najmlajše si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
cover Ubooly – plišasta igrača, ki govori in posluša 4 (1) Mali otroški gugalniki v obliki velikih pošasti Little Giraffe_5 Novost v mestu: Little Giraffe kotiček MRM_CP_banner_newsletter_688x397 Mali raziskovalci morja prvič v Sloveniji