Ladera Resort, St. Lucia
Utrip mesta · destinacija

Zaprimo oči in odplujmo nekam daleč stran, na sproščene počitnice, ki bi nam v zimskih delovnih mesecih še kako prijale. Za vizualno še bolj izpopolnjeno in spektakularno dnevno sanjarjenje si lahko ogledamo fotografije najlepših hotelov na svetu.

Fotografije čudovitih hotelov, katerih notranjost bo v resnici videl le malokdo od nas, saj gre za izjemno luksuzne komplekse, ki svojim gostom nudijo le najboljše, bodo vsekakor pustile vtis in nas v mislih odpeljale nekam daleč stran. Podajmo se torej na potovanje med barvite italijanske obalne hiške, v francoski gozd, kjer bomo prebivali v prozornem apartmaju, v Švico, kjer nas bodo navdušile idilične gore, na Maldive, kjer bomo lahko zaspali pod morjem, na Zanzibar, ki nas bo očaral s privatno hišico sredi turkiznega morja in na Finsko, kjer bomo lahko čez steklen strop opazovali magični severni sij.

Odpri galerijo
Enosmerno karto za Maldive, prosim! jadralska-akademija-image3 City Sailor – jadranje po Kornatih za 1. maja 342152 Čudovite črno-bele fotografije sveta Slika6_Bled_Slovenija Bled in Piran med najbolj ljubkimi evropskimi destinacijami · · · · · · ·