Hudo! Zdaj bomo nosili torbice z vgrajenim zaslonom
Utrip mesta · moda

Tehnologija nas spremlja na vsakem koraku – in zakaj si ne bi privoščili tudi torbice z vgrajenim zaslonom, ki skoraj zamenja tvoj telefon?

Louis Vuitton ve, kaj potrošniki potebujemo – platno prihodnosti, kot so ga sami poimenovali Canvas of the Future. Ljubitelji mode vedo, da ta prestižna znamka vedno znova preseneti z modnimi kosi, ki si jih želimo vsi, a tokrat je šla korak naprej – v okviru šova Cruise 2020 v New Yorku so se po modni pisti na letališkem Terminalu 5 sprehodili modeli, ki so v roki nosili kar torbice z vgrajenim OLED zaslonom.

Na prilagodljivem zaslonu so se vrtele fotografije mesta v ločljivosti 1920 x 1440, ki deluje na organske svetleče diode. In četudi se na prvi pogled zdi, da takšna torbica nima ravno dodatne vrednosti, je kreativni direktor podjetja Louis Vuitton Nicolas Ghesquière povedal, da gre za inovacijo, ki zamegli mejo med torbico in pametnim telefonom.
Če bo tehnološki razvoj dosegel svoj vrhunec, bomo očitno kmalu uporabljali torbico kot telefon!

Izdelka sta na voljo v dveh modelih, in sicer t.i. Duffle z enim ročajem in Speedy Bandouliere 35, ki ima dva ročaja. Koliko bo ta prestiž stal, še ne vemo! :)

https___hypebeast.com_image_2019_05_adidas-by-raf-simons-rs-ozweego-release-info-1 adidas by Raf Simons: kromirane adidaske Ozweego so najbolj kul superge tega leta Ipanema with Starck: minimalistični sandali, ki jih lahko recikliraš Ipanema with STARCK: minimalistični sandali, ki jih lahko recikliraš Vans x Harry Potter Vans x Harry Potter: čarovniško navdahnjena kolekcija Nike_Fit_at_home_native_1600 Nike Fit: skeniraj stopalo in izberi PRAVO velikost čevlja ·