Hvala, ker vam je mar: cirkus v Nemčiji uporablja holograme namesto resničnih živali, ker želi ustaviti trpinčenje
V zraku · buzz buzz

Živali končno ne bodo trpele, saj se je ekipa nemškega cirkusa Roncalli spomnila, da bi namesto resničnih živali uporabljali holograme – oni resnično želijo ustaviti trpinčenje in mi smo jih hvaležni, ker jim je mar.

V preteklosti so si obiskovalci cirkusov težko predstavljali ta kraj brez eksotičnih živali, ki izvajajo navihujoče trike. A sčasoma so se lastniki cirkusov naposled začeli zavedati negativnega vpliva, ki ga ima človek na okolje. Ne gre le za dejstvo, da so izumrle številne živalske vrste, temveč tudi etiko – uživanje v živalskem trpinčenju ni ne etično, ne okusno.

In, žal, četudi so Zemljani ozaveščeni o okoljskih vprašanjih, tudi danes je na tisoče cirkusov po svetu, v katerih živali trpijo, vse za voljo človeške zabave.

Na srečo obstajajo inovativni cirkusi, ki so se spomnili izjemne rešitve, ki je okolju in živalim prijaznanemški circus Roncalli, ki je odprt od leta 1976, je namreč izkoristil tehnologijo, ki je na voljo in je ekipa zaposlenih ustvarila holograme živali, ki izvajajo trike. Na tak način niso zgolj razbremenili okolja in ustavili trpinčenje, temveč so tudi obiskovalcem priredili izjemno izkušnjo, brez krivde in slabe vesti.

zgodovinske fotografije To je 30 najmočnejših zgodovinskih fotografij, ki se ti bodo za vedno vtisnile v spomin! Filipinski študenti morajo posaditi vsaj 10 dreves, če želijo zaključiti šolo! Filipinski študenti morajo posaditi vsaj 10 dreves, če želijo zaključiti šolo! Audrey-Tautou_width1024 Briljantni nasveti, ki se zdijo nesmiselni, dokler jih ne poskusiš Takšno osebo srečaš le enkrat: 6 lastnosti, ki te naredijo boljšega ČLOVEKA Takšno osebo srečaš le enkrat: 6 lastnosti DOBRIH ljudi ·