Hyundai i30 Fastback N
Utrip mesta · mobilno

Hyundai i30 Fastback N je še tretji ‘N’ avtomobil v Hyundaievi ponudbi. Po Hyundaiu i30 N in Velosterju N smo zdaj dobili še najbolj praktično karoserijsko obliko izmed modelov N, ne da bi morali ‘šparati’ pri športnosti.

Hyundai i30 Fastback N je najbolj vroči petvratni kupe v C-segmentu. Najnovejši član Hyundaieve N-družine ima enako agresivne oblikovne iztočnice kot predhodna N-modela, a je kljub vsemu prilagojen karoserijski obliki kupeja in bo z njim lažje sobivati pri vsakodnevni uporabi. Hyundai i30 Fastback N ima že poznani 2-litrski turbinski bencinski motor, ki bo na voljo z 246 konjskimi močmi ali 271 konjskimi močmi, če si boste dodatno omislili Performance Package. Prenos je speljan na prednji kolesni par, izključno prek 6-stopenjskega ročnega menjalnika.

Tudi Hyundai i30 Fastback N bo omogočal izbiro voznih profilov, prek katerih si bo mogoče še dodatno prilagoditi odzivnost motorja, prestavna razmerja in zvok izpušnega sistema. Gumb za izbiro je na volanskem obroču, kar še dodatno priča o športnosti modela. Hyundai i30 Fastback N se bo prvič predstavil javnosti prihodnji teden, na avtosalonu v Parizu.

Galerija slik: Hyundai i30 Fastback N

Hyundai i30 Fastback NOdpri galerijo

a-genuine-real-life-flying-car-is-finally-being-released-next-month-and-its-road-legal-1680x1120 Pravi, resnični leteči avtomobil bo na cestah že naslednji mesec Ford F-Vision Ford F-Vision: Fordov konceptni tovornjak new-volvo-v60-cross-country Volvo V60 Cross Country – Za možate in tiste s prefinjenim okusom Peugeot e-Legend Concept Peugeot e-Legend Concept: koncept, ki naelektri čute · · ·