Plišaste igračke, ki so jih navdahnile otroške risbe
V zraku · buzz buzz

Švedska Ikea je otroške risbe spremenila v plišaste igračke. To je storila za dober namen, in sicer v sklopu svoje dolgoletne dobrodelne kampanje Soft Toys for Education (Mehke igrače za izobraževanje). S prodajo 10 plišastih igračk, ki so nastale po predlogi otroških risb, bodo skupaj z Unicefom zbirali sredstva za šole, šolske potrebščine in izobraževanje. Super ideja kot darilo za božič, s katerim boste naredili tudi dobro delo.

Ikea je spet združila moči z Unicefom in k sodelovanju povabila tudi otroke. Otroške risbe, ki so jih malčki narisali z voščenkami, barvicami in flomastri, je v sklopu projekta Soft Toys for Education spremenila v plišaste igrače. Ta čast je doletela 10 zmagovalnih risbic živali in drugih bitij, ki so zapustile domišljijski svet in postale resničnost v obliki mehkih igrač.

PREBERITE ŠE: Logged out: Ikea s pogrinjkom z žepkom za pametni telefon za vrnitev bontona za mizo

Od prodaje vsake izmed njih bo Ikea en evro podarila Unicefu za njegovo globalno kampanjo Save the Children. S kampanjo Soft Toys for Education, ki poteka že od leta 2003, je sicer švedski pohištveni velikan za dober namen doniral že prek 90 milijonov ameriških dolarjev.

Karla, 10 let, HrvaškaOdpri galerijo
Depresivni znaki Kraji z najbolj depresivnimi imeni, ki pa te bodo nasmejala PicMonkey Collage1 Instagram: 4-letni dvojčici, ki sta pravi modni ikoni Lastnik psa Zakaj je lastnik psa tudi odličen partner shutterstock_700375753 Kdaj je ženska resnično lepa in ne le “seksi”? · ·