Ikeina zimsko-praznična kolekcija 2016
Utrip mesta · dom

Medtem ko mi še razmišljamo o bučah, je Ikea z mislimi že pri zimi in božično-novoletnih praznikih. Kot je že v njeni navadi, je tudi letos pohitela s predstavitvijo svoje zimske praznične kolekcije, zaradi katere že komaj čakamo, da nastopi praznični december. Praznična kolekcija 2016 je vodič po decebrskih trendnih dodatkih za dom.

Praznična kolekcija 2016 znamke Ikea je tu! Medtem ko sami še vohamo kostanje, pri Ikei že diši po božiču in praznikih. Švedski pohištveni behemot, ki je nedavno predstavil nov katalog za leto 2017, ki se še niti ni dobro ohladil, je zdaj pokazal še bodočo zimsko kolekcijo izdelkov za dom, zaradi katere smo postali še nekoliko bolj neučakani, da pride zima.

PREBERITE ŠE: Novi katalog Ikea 2017

V novi zimski praznični kolekciji Ikea barvno kombinira rdečo z belo in temno modro s srebrno. Čeprav gre za praznično kolekcijo, izdelki časovno niso vezani na božično-novoletne praznike, saj so zastavljeni precej ‘širše’ in jih ne bo treba umikati skupaj z božično-novoletnimi okraski. Sicer pa naj izdelki govorijo sami zase. To je zimska praznična kolekcija Ikea 2016.

Zimska praznična kolekcija Ikea 2016:

Ikeina zimska praznična kolekcija 2016Odpri galerijo

Kamin bioKamine Louvre bioKamine Louvre – kamin kot replika steklene piramide pred Louvrom Klubska mizica Ozzio Newood Ozzio Newood: klubska mizica, ki postane jedilna miza za 10! Dom slovenskega oblikovanja – pop-up stanovanje v Ljubljani Vrata odprl Dom slovenskega oblikovanja, ”pop-up” stanovanje, opremljeno s slovenskimi izdelki Nahrbtnik za dron Lowepro Lowepro – nahrbtniki za drone · · · · ·