BeFunky Collage
V zraku · odnosi

Umetnik iz Tel Aviva odlično ilustrira vsakodnevno življenje s svojo ženo Mayo. To so ilustracije, s katerimi se lahko poveže prav vsak par. Kje se prepoznate?

Yehuda Adi Devir, ilustrator iz Tel Aviva, ustvarja ljubke ilustracije o vsakodnevnem življenju s svojo ženo Mayo. V seriji One of those Days se dotika tistih ‘malenkosti’, ki jih razume vsak, ki je v razmerju. Od praznovanja rojstnih dni do vprašanj glede pričeske in garderobe ter maratonov priljubljenih serij – s temi ljubkimi ilustracijami se lahko takoj poistovetimo. To je tudi eden od razlogov, zakaj je umetnik tako priljubljen tudi na družbenem omrežju Instagram (ima namreč že več kot 731 tisoč sledilcev). V galeriji si oglejte nekaj najbolj priljubljenih ilustracij in poiščite sebe.

Galerija – Umetnik ilustrira vsakodnevno življenje z ženo: ilustracije, s katerimi se lahko poveže vsak par

Po prepiru …Odpri galerijo

5 načinov, kako se naše telo odzove na razhod 5 načinov, kako se naše telo odzove na razhod Teh 7+ skrivnosti o tem, kako moški gleda na razmerje, večini žensk ni znana. Teh 7+ skrivnosti o tem, kako moški gleda na razmerje, večini žensk ni znanih shutterstock_341389619 4 znaki, da si v strupenem razmerju in ga moraš takoj končati thrte Absurdna razlika, ki se zgodi, ko fotografijo na Instagramu objavi punca ali fant · · · ·