indian-scout
Utrip mesta · mobilno

Znamko Indian moto navdušenci dobro poznajo, saj gre za prvo ameriško motociklistično znamko z bogatim pedigrejem. Ostali pa to ime povezujejo s filmom v katerem je Anthony Hopkins z indianom tako vztrajno poizkušal podreti hitrostni rekord v šestdesetih letih. Za jesen pa pripravljajo novega scouta, ki bo najlažji v razredu.

Večina motociklističnih znamk svojim modelom nameni prenovo vsakih nekaj let, v primeru Indianovega modela scout, pa je ta na prenovo čakal preko 70 let. Zato je napoved novega modela te renomirane znamke takoj vzbudila zanimanje motoristične srenje, ki tudi ima kaj za videti.

Indian modelnega leta 2015 je namreč ohranil značilno robustno trikratno obliko osrčja motocikla, ki so ji namenili okvir v celoti izdelan iz aluminija, s čimer je postal najlažji motocikel v svojem razredu. Za pogon skrbi 1,1-litrski vodno hlajeni V-twin štirivaljni motor, ki razvije največjo moč 100 KM, za prenos moči na cesto pa skrbi šeststopenjski overdrive menjalnik, del serijske opreme pa so tudi zavore z ABS sistemom.

PREBERITE ŠE: Brasse 31BLK kawasaki ninja mod kit – kit, ki vašo ninjo naredi še bolj strupeno

Pričakujte da boste v značilen ročno izdelan usnjen sedež lahko “skočili” proti koncu tega leta in sicer za ceno okoli 18 tisoč dolarjev, kolikor bo stal onstran “luže”

Odpri galerijo
2015-Dodge-Charger-Hellcat-SRT-29 Dodge charger SRT hellcat – najhitrejša serijska limuzina vseh časov 2015-Hyundai-i20-1 Hyundai i20 – mestni malček, z ambicijami biti več kot to motoped-survival-bike (1) Motoped je motocikel – kolo dvoživka za vse terene in izzive Vector-W8-Twin-Turbo Vector W8 twin turbo – strah in trepet lambotov in ferarrijev