CAMPER
Utrip mesta · arhitektura

Ko hodiš po mestu se ne moreš znebiti občutka, da prevladujejo trgovine in gostinski lokali, istočasno pa redko kateri med njimi izstopa po svoji arhitekturni zasnovi.

Še bolj je čutiti manjko na področju oblikovanja prostora trgovin, zato je vedno razveseljujoče, ko vidimo kaj svežega, inovativnega, koncept z zgodbo. Četudi na drugem koncu sveta, lahko služi kot navdih. Nova Camperjeva trgovina v Shanghaju na Kitajskem, katero so zasnovali oblikovalci Neri&Hu Design, ponuja dve različni interpretaciji enega prostora. Veliko uporabljenega recikliranega materiala, industrijski priokus, pogled v trgovino z različnih zornih kotov ter jeklene konstrukcije, ki izrisujejo prostore znotraj trgovine, ustvarjajo trgovino živo, razgibano in predvsem privlačno.

Arhitekturna zasnova trgovine Camper.Odpri galerijo
Ark Nova - napihljiva koncertna dvorana Ark Nova – prva napihljiva koncertna dvorana na svetu Swing Bar - lokal z gugalnicami Lokal, kjer sedite v gugalnicah Hiša ob morju Zastekljena hiša z razgledom na Tihi ocean Instagram hotel 1888 Vstopite v prvi “Instagram” hotel na svetu · ·