Nov Instagram trend je #hotdudesreading
V zraku · trend

Nov trend – privlačni moški, ki berejo – je preplavil priljubljeno družbeno omrežje Instagram. Pridruži se klubu moških #hotdudesreading, ki dokazujejo, da so s knjigo v roki še bolj privlačni kot sicer.

Priljubljeno družbeno omrežje Instagram je preplavil nov trend – privlačni moški, ki berejo – ki ga je zakrivil lastnik Instagram profila @hotdudesreading, prepričan, da moški s knjigo v roki izgledajo še privlačneje kot sicer. Na svojem profilu objavlja misteriozne “intelektualce”, ki berejo knjige in revije na podzemnih železnicah New Yorka. Kindlom se izogiba (#nokindles), saj prisega na “pravo stvar”. Za enkrat ima z zgolj 15-imi fotografijami že 188 tisoč sledilcev, številka pa se vsak dan veča.

Z ogledom galerije se prepričajmo, da so moški, ki berejo še bolj privlačni kot sicer.

PREBERITE ŠE: Retro brivski set Truman

#hotdudesreadingOdpri galerijo
naslovna Instagram preplavil nov trend – #HeelConcept iStock_000015072188_Medium Zakaj odvisnost od tehnologije škoduje našim možganom? Young Woman Buying Vegetables at Local Market Življenjski stroški 2015: Kako drago je življenje v Sloveniji v primerjavi s svetom? PicMonkey Collage Fast Times x Nick Cave rolka · ·