iPhone s svetlečim logotipom
V zraku · tehnologija

Želiš, da ima tvoj iPhone svetleč logotip na hrbtni strani, kot smo tega vajeni pri Applovih prenosnih računalnikih MacBook, ki imajo zadaj na pokrovu logotip jabolka osvetljen, ko je računalnik prižgan? V nekaj korakih si lahko žareče jabolko na iPhonu pričaraš tudi sam. Kako, izveš v nadaljevanju.

Želiš imeti iPhone s svetlečim Applovim logotipom na hrbtni strani? Žareči logotip jabolka je sicer zaščitni znak prenosnika MacBook, z malo domačega inženiringa pa se lahko tudi logotip tvojega iPhona sveti kot kresnička. Pri tem je treba opozoriti, da boš z odpiranjem iPhona izgubil možnost uveljavljanja garancije, saj Apple tega v nasprotju z drugimi ponudniki pametnih telefonov ne dopušča in so tovrstni posegi rezervirani le za posvečene. Pa vendar, če slediš navodilom iz videoposnetka, ne boš ničesar uničil, zato se nimaš česa bati.

PREBERITE ŠE: iPhone 8 bo imel povsem stekleno ohišje

In kaj potrebuješ za svetlobno poživitev iPhona? Nekaj potrpljenja, majhen izvijač in posebno svetlobno telo, ki ga za (preračunanih) 27 evrov dobiš na tem naslovu: theunlockr.com (na voljo za različne generacije iPhona). Zaradi tega baterija telefona ne bo prav nič dodatno obremenjena, saj logotip izrablja svetlobo zaslona, zato lahko s prilagajanjem njegove svetlosti prilagajaš tudi moč žarenja obrisa jabolka.

Kabina za samonanos sončne kreme SnappyScreen Kabina za samonanos kreme za sončenje BrewArt - aparat za samodejno varjenje piva BrewArt – naprava, ki vodo spremeni v pivo Najboljši prenosniki 2016 Top 10: najboljši prenosniki 2016 po izboru uredništva Dejan Roljič Tretja generacija ABC pospeševalnika v svet pošilja devet perspektivnih startupov · · ·