Znani politiki kot filmski igralci
V zraku · buzz buzz

Kaj bi se zgodilo, če bi bili najvplivnejši politiki na svetu- Barack Obama, Vladimir Putin in Angela Merkel- znani filmski igralci? Kaj, če bi nas namesto z govorniških odrov nagovarjali s filmskih plakatov? Prav to se je mudilo po glavi Luigiju Tirini, ki je s pomočjo Photoshopa poustvaril znane filmske plakate s tremi voditelji sveta.

Barack Obama kot Tom Hanks? Vladimir Putin kot Tom Hardy? Angela Merkel kot Julia Roberts? Si predstavljate, da bi eni najvplivnejših voditeljev na svetu namesto v politiki končali v igralskih vodah?

PREBERITE ŠE: Preštevanje trupel: Kateri filmski igralci so na filmskih platnih ubili največ ljudi?

Sodeč po poustvarjenih znanih filmskih plakatih kjer zavoljo Tirinijevega znanja iz Photoshopa stopijo v čevlje/visoke petke Leonarda Di Capria, Ryana Goslinga, Sharon Stone, Audrey Hepburn in drugih velikih imen sedme umetnosti, je bilo morda kar pametno, da se ta scenarij ni odvil in so si kariero poiskali v visoki politiki, kjer pa morajo tako ali tako tudi velikokrat igrati.

Znani politiki kot filmski igralciOdpri galerijo
Pametni izdelki Izjemno priročni izdelki za vse, ki ste izjemno leni Uporabite vsakdanje predmete kot fotografske pripomočke 10 kosov fotografske opreme, ki jih lahko poustvarite z vsakdanjimi predmeti Loop je eliptična miza za biljard Loop – eliptična miza za biljard Fant pije kri dekletu v Ikei z briljantnimi enovrstičnicami iz imen izdelkov. Skrita sporočila Ikeinih izdelkov ali Kako fant med obiskom Ikee najeda svojemu dekletu · ·