cody-black-327757 (2)
V zraku · odnosi

Skupna vselitev je pomemben korak v življenju vsakega posameznika ter velika sprememba v dinamiki partnerskega odnosa. Pred tem se morata dobro pogovoriti o tem, kako si predstavljata skupno življenje – tako se lahko izogneta marsikateremu konfliktu. V pomoč pa ti je lahko tudi ta članek, ki ti bo pomagal razumeti, kaj tvoje dekle želi od tebe, ko se vselita skupaj.

Sta tik pred tem, da se vselita v skupno stanovanje. Potem bo vsekakor ta članek v pomoč in nadvse koristno branje. V naslednjih vrsticah boš izvedel, na kaj moraš biti pozoren pri življenju pod skupno streho.

Vikende bosta načrtovala veliko bolj natančno, kot si to navajen do zdaj

Skupna vselitev pomeni tudi večjo prepletenost vajinih življenj. Pripravi se, da bosta imela vikende veliko bolj strukturirane ter da bo že decembra jasno, kaj bosta počela tretji vikend v maju.

Še vedno bo želela tu in tam iti na zmenek

Če živita skupaj, to še ne pomeni, da lahko preživljanje skupnega časa prepustita naključju. Tvoje dekle si bo želelo, da si občasno oblečeš belo srajco in jo pelješ na romantično večerjo.

Čeprav živita skupaj, še ne pomeni, da pričakuje poroko

Sprosti se. Dandanes skupno gospodinjstvo še ne pomeni, da se morata poročiti.

Ne preganjaj je, naj se hitro uredi

Nikakor ne preganjaj svojega dekleta, naj hitro zapusti kopalnico. Navsezadnje takšna lepota zahteva določeno mero vzdrževanja.

Ko sta skupaj, ne glej ves čas na telefon

Čeprav se vajine poti zdaj večkrat srečajo, je pomembno, da še vedno ohranjata intimnost in bližino. Ko sta skupaj, ne glej ves čas na telefon, temveč ji posveti svojo popolno pozornost.

Nekatere stvari ti bodo šle pač na živce

Sprejmite, da je ne morate spremeniti. Glede določenih konfliktov bosta našla kompromis, nekatere stvari, ki jih počne, pa ti bodo pač vedno šle na živce. A brez skrbi, tudi ona se bo sprijaznila z nekaterimi tvojimi muhami in navadami.

PREBERITE ŠE: 5 razlogov, zakaj je december najboljši mesec za igrice med rjuhami

Še vedno bo potrebovala čas samo zase

Tvoje dekle bo po vsej verjetnosti tu in tam potrebovalo čas zase. Takrat ji daj prostor in mir, da se lahko umiri in posveti sama sebi. Po regeneraciji se bo zagotovo vrnila nazaj k tebi.

Spuščaj sedež na stranišču

To je zadnje in najpomembnejše pravilo za srečno življenje v skupnem stanovanju. Raje ga ne prekrši.


yana-lizunkova-179375 5 razlogov, zakaj je december najboljši mesec za igrice med rjuhami Imej se rada: tega nikoli ne smeš narediti zaradi moškega Imej se rada: tega nikoli ne smeš narediti zaradi moškega 7 Znanstveniki pravijo, da teh 7 zanimivih ženskih značilnosti najbolj privlači moške par Par, ki dokazuje, da razdalja nikoli ni težava