Zavrnitev
V zraku · buzz buzz

Kako ženska zavrne moškega, ki jo povabi na zmenek, in kako moški zavrne žensko, če ga ta ne zanima, je zanimiv družbeni eksperiment, ki so ga izvedli pri Whatever, YouTubovem kanalu, ki je znan po podobnih projektih. Video prikazuje, kako se ženske odzovejo na flirtanje popolnega neznanca in kako moški zavrnejo popolno neznanko. Kdo, misliš, je bolj krut s svojo zavrnitvijo in zakaj je to spoznanje tako zelo pomembno? Ker je zavrnitev težko prenesti.

Dejstvo je, da moški na vsako žensko gledajo kot na potencialno partnerico. Zakaj ti to pravimo? Ker boš tako lažje razumel/-a družbeni eksperiment, ki so ga izvedli pri Whatever. Ta je na ulico poslal fanta in dekle, ki sta flirtala z naključnimi mimoidočimi in jih vabila na zmenek. Kateri spol, mislite, je bil bolj neusmiljen pri deljenju košaric? Moški ali ženski?

PREBERITE ŠE: Kiss Me Now, Meet Me Later: ali obstaja ljubezen na prvi poljub?

Glede na to, da so ženske pri izbiri partnerja precej bolj preudarne, snubce, če so nezainteresirane, odslovijo precej bolj odrezavo in kruto kot moški. Ti košarico namesto z ”ne”, ”spokaj” (evfemizem) in podobnimi odrezavimi odgovori pospremijo z ”res si simpatična, ampak …”. Kako pa bi se v takšnem položaju odzval/-a ti?

Foto manipulacija z obrezovanjem fotografij 26 fotografij, ki so dokaz, kako lahko obrezovanje popolnoma spremeni zgodbo fotografije Laganje To je 10 najpogostejših moških in ženskih laži 104-letna Grace 104-letna Grace Brett: resnična super babica cover-seksi-moski 25+ malenkosti, ki moškega naredijo bolj seksi in niso povezane z videzom · ·