shutterstock_700329313
V zraku · buzz buzz

Naša predvidevanja o koncu sveta ne poznajo meja. To se zrcali v celotni pop kulturi – od stripov prek ameriških filmov do popularnih pesmi. Kakšna smrt te čaka glede na tvoje astrološko znamenje v primeru apokalipse? Pozabavaj se s predvidevanji v tem članku.

Kakšna smrt te čaka glede na tvoje astrološko znamenje v primeru apokalipse? Nekateri jo bodo odnesli bolje, nekateri slabše, vendar pa je v primeru konca sveta izid za vse enak – neizogibna smrt. Zato poskusimo paziti na naš planet. Vseeno pa se lahko pozabavaš s predvidevanji v članku.

Oven

Oven bo ob apokalipsi prevzel vodstvo in dodelil naloge vsem okoli sebe. Na koncu bo sklenil nepremišljeno odločitev, ki bo verjetno usodna za vse prisotne.

Bik

Bik se bo na konec sveta skrbno pripravil – pokupil bo vse, kar bo v trgovinah našel, ter  dobrine delil samo s svojimi najbližjimi. Na koncu mu bo seveda vseeno zmanjkalo hrane in vode in bo umrl od žeje ali lakote.

Dvojčka

Dvojčki so prilagodljivi, zato se bodo v primeru »nežne« apokalipse kar nekaj časa obdržali na obličju našega planeta. Ubila jih bo nepredvidljiva naravna nesreča.

Rak

Rak bo poskrbel za druge, predvsem za šibkejše. V svoji hiši bo nastanil sirote in starejše ter jim priskrbel hrano in vodo. Umrl bo nasilne smrti (ubili ga bodo nezemljani ali pa lakomni sosedi), saj je preveč prestrašen, da bi se branil.

Lev

Lev bo tako kot oven vzel stvari v svoje roke. Postavil si bo kraljestvo (verjetno pod zemljo) in užival ležerno in udobno apokalipso na varnem. Ubil ga bo pik kakšne strupene živali.

Devica

Devica zagotavlja preživetje celotne skupine. Je zelo preudarna in pazljiva. Njena rahločutnost pa bo pomagala zaznati morebitne težave že veliko prej, preden se bodo zgodile. V apokalipsi jo bo skupila zaradi napak drugih znamenj (verjetno ovna).

Tehtnica

Tehtnica bo desna roka leva in ovna. Vse bo poskušala umiriti, ko bo prišlo do kakšne katastrofe. Ubila jo bo naravna nesreča.

Škorpijon

Škorpijon se bo v času apokalipse spremenil v divjega lovca. Lovil bo preživele živali in branil svojo skupino pred sovražniki. Umrl bo zaradi izpostavljenosti radioaktivnim žarkom, ker se bo preveč potepal po divjih gozdovih.

Strelec

Najbolj nespametno znamenje, ki bo v apokalipsi naravnost uživalo. Za strelca bo konec sveta kot največja pustolovščina, v kateri nima kaj za izgubiti – smrt tako ali tako čaka vsakogar. Umrl bo na eni izmed svojih odprav, srečen, da je iz apokalipse naredil svoje čudežno potovanje.

PREBERITE ŠE: Kateri član kraljevske družine si glede na svoje astrološko znamenje

Oven

Oven je preveč premišljen in iznajdljiv, da bi ga apokalipsa kar tako pokopala. Našel bo pot do podzemne kolonije, kjer bo postal predsednik. Na koncu ga bo ubila kakšna droga ali pa slaba prehrana.

Vodnar

Vodnar bo poskušal rešiti svet z izumom tehnologije, vendar mu bo prototip eksplodiral v rokah in ga ubil.

Ribi

Ribe se bodo v času apokalipse počutile kot ribe na suhem. Ves čas se bodo prepričevale, da zgolj sanjajo, kar jih bo tudi stalo življenja. Gigantskega pajka bodo imele za sanjsko pojavo, in namesto da bi zbežale, bodo postale njegova malica.


shutterstock_713760136 Je to najbolj osupljiva vremenska napoved vseh časov? shutterstock_1075910024 5 super kul podjetij, ki bodo krila tvoje življenjske stroške shutterstock_622117376 To se zgodi z našimi hišnimi ljubljenčki, ko jih damo uspavati mcdonalds Fotografije, ki prikazujejo, kako noro je bilo na odprtju prvega McDonald’sa v Moskvi leta 1990 · ·