Zložljiva savna Klafs S1
Utrip mesta · dom

Klafs S1 je prva zložljiva savna na svetu, ki je (zložena) komajda večja od knjižne omare. Z enim pritiskom na gumb pa se razširi in po 21 sekundah ponuja toliko prostora in udobja kot konvencionalne savne, ki si jih marsikdo zaradi pomanjkanja prostora ne more privoščiti. S to nemško-finsko savno se to zdaj spreminja. Zložena v globino meri zgolj 60 centimetrov, v razširjeni različici pa se ”napihne” do 1,6 metra.

Klafs S1 je sploh prva zložljiva savna na svetu. Sama vase se pospravi oz. razširi v 21 sekundah, za kar je zaslužna posebna kot miška tiha tehnologija eMove. Če savna v tem času naleti na oviro, se samodejno ustavi, kar pa ni njen edini varovalni mehanizem. Če se namreč noče zložiti, dokler se peč povsem ne ohladi, se peč noče zagnati, dokler se savna popolnoma ne razširi.

Zunanja stran savne je odeta v poseben zaščitni premaz, ki preprečuje nastanek opeklin v primeru dotika, tudi če ste jo pozabili ugasniti, pa vam ni treba skrbeti, saj se sama izklopi po štirih urah.

PREBERITE ŠE: Največja savna na svetu je odprla svoja vrata

Prva zložljiva savna na svetu Klafs S1 je na voljo v treh velikostih, s petimi različnimi ”fasadami” (belo in satenasto belo ter iz hrasta, oreha in bora) in kvartetom sprednjih panelov (vrata so lahko lesena ali steklena). Če za hip pokukamo še v notranjost. Ta je oblečena v les za savno hemlock, klopi pa so v osnovni različici iz afriškega hrasta abachi. Če savno nadgradite in standardno peč zamenjate za Sanarium, lahko izbirate med kar petimi vrstami savn: klasično, kopeljo z vročim zrakom, tropsko kopeljo, aroma kopeljo in parno kopeljo.

Zložljiva savna Klafs S1Odpri galerijo
Nogometna skledica Nogometna skodelica, ki omogoča izvajanje prostih strelov Stolžek ali Woodieful Chair Stolžek ali The Woodieful Chair: slovenski kos pohištva za neomejene možnosti uporabe Svetilka Surface Tension Milni mehurček namesto žarnice Stol 737 Stol iz reaktivnega motorja letala Boeing 737