Ko pari pričakujejo prikupnega dojenčka, a dobijo ‘starčka’ ...
V zraku · buzz buzz

Verjetno ste se že srečali s situacijo, ko ste bodoče starše vprašali, katerega spola bi želeli, da je dojenček, ali kakšnega videza, pa so rekli, da je pomembno le, da je zdrav. No, ko boste videli te dojenčke, vam bo jasno, da je, čeprav se sliši grozno, pomemben tudi videz.

Ljudje trdijo, da so vsi dojenčki lepi, prikupni, luštni … in verjetno do jutri lahko naštevamo superlative povezane s temi malimi bitji, a večkrat se je izpostavilo, da na žalost niso vsi dojenčki dejansko lepi. Če verjamete v lepoto vseh otrok, boste podvomili v svoje prepričanje, ko vidite zbirko fotografij dojenčkov, ki so videti tako stari, da jih lahko njihovi lastni starši kličejo OČE.

Ti dojenčki potrjujejo, da najpogosteje slišan stavek iz ust starševkako prehitro rastejo‘ še kako drži.

Galerija: Stari dojenčki

Gospod srednjih let, star en mesec.Odpri galerijo
alex-iby-763957-unsplash 20 lastnosti, ki jih imajo ljudje z visoko funkcionalno anksioznostjo these-ultra-realistic-insect-graffiti-works-are-absolutely-incredible-terrifying-1080x720 Tako realistični grafiti, da boste kar osupnili My_Wife_and_My_Mother-in-Law1 Vaša leta vplivajo na to, kaj vidite na tej sliki Izogibajte se ljudi, ki pijejo črno kavo brez dodatkov, ker ... Če pijete črno kavo brez dodatkov, ste morda psihopat · · · · ·