Ko ti zastavi ta tri vprašanja, ve, da si TI tista prava
V zraku · odnosi

Če ti zastavi katerega od teh vprašanj, boš končno vedela, na čem si. Dobila boš odgovor, na katerega si tako dolgo čakala.

Del odnosa je črvičenje v trebuhu, neučakanost in strah pred tem, ali tudi on čuti, da si prava zanj. Če si resnično predstavljaš življenje z nekom, se moraš prepričati, da je tudi tvoja simpatija istega mnenja kot ti glede tega, kako sploh je videti vajina prihodnost. Iz teh vprašanj bi to lahko ugotovila.

3 vprašanja, ki so ključna:

Sem všeč tvoji družini?

To vprašanje ni ravno naivno, saj kaže, da je tvoja simpatija resna glede vajinega odnosa. Če nekdo želi dolgoročno biti s teboj, si želi odobritev tvoje družine. Tisto, kar ga najbolj zanima, je to, ali bodo vaši družinski člani postali njegova družina oz. ali se bo počutil dobrodošlega v tvoji družini.

Kakšna bova starša?

Nedolžno vprašanje, ki je neverjetno pomembno. Zdi se lahko, da gre za nedolžen pogovor in sanjarjenje, a če moški sprašuje takšne stvari, je to znak, da si želi deliti svoje življenje s teboj. Dobro naj bi bilo, da se ta pogovor začne zgodaj v razmerju, saj le tako lahko vidita, ali imata iste poglede na ustvarjanje družine.

Mi imaš kaj za povedati, česar mi še nisi?

To vprašanje je srhljivo, a v tem trenutku imaš priložnost, da poveš stvari, za katere bi partner prej ali slej verjetno izvedel. Njegovo preizkušanje pomeni, da si želi zavezo. Če ne moreš zaupati svojem partnerju resnice že na začetku, se bo vajino partnerstvo slej kot prej zaključilo, ker očitno temelji na neiskrenosti.

9 nedolžnih skrivnosti, ki jih moški prikrivajo od žensk. 9 nedolžnih skrivnosti, ki jih moški prikrivajo ženskam 5 osnovnih stvari, ki popolnoma zmanjšujejo možnost, da bi prevarala drug drugega po mnenju strokovnjaka. 5 osnovnih stvari, ki po mnenju strokovnjaka popolnoma zmanjšujejo možnost, da bi prevarala drug drugega Nedolžne skrivnosti: stvari, ki jih ženske prikrivajo moškim Nedolžne skrivnosti: stvari, ki jih ženske prikrivajo moškim shutterstock_583263517 5 poz, ki jih poskusita med rjuhami, ko sta utrujena ali lena · · ·