Kormaran K7
Utrip mesta · mobilno

Sprejeti pravo odločitev je vedno zapleteno. Treba je pretehtati pluse in minuse ter se naposled odločiti in s to odločitvijo nato tudi živeti. Pri Kormaranu K7 imate srečo, saj bo ta odločitev povsem preprosta. Na izbiro imate namreč katamaran, trimaran, hidrogliser ali zasebno sončno ploščad, vse to v enem ličnem, luksuznem paketu.

Kormaran prihaja iz Salzburga, okoli katerega najdemo večje število jezer, na katerih so ga lahko dodobra preizkusili. Le pritisk na gumb je potreben in že se Kormaran K7 prelevi v enega izmed štirih načinov uporabe. Ko ima svoje vodne “smuči” blizu trupa, ga uporabljamo kot običajen gliser ali kot malo večji vodni skuter. Ko iztegnemo smuči, se vozimo kot na katamaranu, in ko si želimo še večje hitrosti, ponovno pritisnemo na gumb in K7 se že prelevi v hidrogliser. Če želimo samo počivati in se prepustit soncu, si Kormarana spremenimo v luksuzno sončno ploščad. Ta ima površino prekrito s posebnim in s karbonskimi vlakni utrjenim tikom.

Za preobrazbo med različnimi načini uporabe ima 7,1 metra dolg Kormaran hidravlični sistem, ki je narejen iz nerjavečega jekla in titana. Sistem za hidrogliserjev pogonski način je na voljo za doplačilo in dvigne moč Kormorana s 310 na 510 konjskih moči. Ob dodatni nadgradnji vseh treh motorjev je mogoče končno moč dvigniti na zavidljivih 900 konjskih moči. Najvišja hitrost Kormarana je med 10 in 70 km/h, kar je seveda odvisno od načina uporabe. Maksimalna razdalja, ki jo lahko prevozite s polnim rezervoarjem goriva, je 200 kilometrov, kar je več kot dovolj za naše malo morje.

PREBERITE ŠE: DARE TO DREAM: SUPERJAHTA S CEPELINOM

Galerija slik: Kormaran K7

Kormaran K7Odpri galerijo
K-speed Future Storm K-speed Future Storm: ko Honda BROS400 dobi preobleko iz znanstvene fantastike Cigarette Racing 515 Project One Cigarette Racing 515 Project One: 3.100 konjskih moči na vodni gladini Jaguar D-type Jaguar D-type: legenda je znova obujena 2019 Mercedes-Benz C Mercedes-Benz C: več “konjičkov” in opazna nadgradnja tehnologije · · ·