Depresivni znaki
V zraku · buzz buzz

Veš, da obstajajo kraji z depresivnimi imeni? Zdi se, kot da na Instagramu nastaja vedno več bizarnih profilov. Med vso to blaznostjo pa nas kdaj preseneti tudi kakšen genialno smešen in izviren kot je Sad Topographies. Avtor profila @sadtopographies na Google Zemljevidu izbrska najbolj depresivna geografska imena in jih deli s svetom.

Avstralec Damien Rudd, avtor profila na Instagramu, ki deli kraje z depresivnimi imeni @sadtopographies, je opis strani poetično zaokrožil: “Kam iti, ko ste potrti.” Pravi, da je v Avstraliji, ZDA in Kanadi veliko krajev, rek, gora in otokov z morbidnimi imeni, ki so bili poimenovani med zgodnjo kolonizacijo. Prvi raziskovalci in naseljenci so bili očitno prepričani, da pišejo temačno zgodovino.

PREBERITE ŠE: Najbolj skrivnostni in nedostopni kraji na Zemlji

Pride dan, ko se vsak od nas počuti, da hodi po ‘’brezihodni poti’’, ali pa si namesto do ‘’jezera samomorov’’ želi na ‘’osamljen otok’’. Sad Topographies je na Google Zemljevidu izbrskal tudi ‘’zaliv norih žensk’’, ‘’otok mrtvega psa’’ in ‘’brezupen prelaz’’.

Naj vas nasmejejo fotografije v spodnji galeriji in polepšajo katerega izmed depresivnih dni.

Disappointment CoveOdpri galerijo
PicMonkey Collage1 Instagram: 4-letni dvojčici, ki sta pravi modni ikoni Lastnik psa Zakaj je lastnik psa tudi odličen partner shutterstock_700375753 Kdaj je ženska resnično lepa in ne le “seksi”? Essena O’Neill se je odpovedala ''sanjskemu'' življenju zvezdnice druženih omrežij. Essena O’Neill: čustvena izpoved zvezdnice družbenih omrežij, ki je imela dovolj lažnega življenja! ·