63200
Utrip mesta · mobilno

Land Rover Defender Flying Huntsman 6X6 je plod znanega predelovalca avtomobilov iz Velike Britanije. Pri Kahn Designu so tako ustvarili najboljšega Defenderja za primer apokalipse, Mercedes-Benz G63 AMG 6X6 pa je s tem dobil veliko konkurenco.

Pri Kahnu so Land Rover Defenderja raztegnili za 400 mm, ga razširili za 150 mm in mu dodali še dodaten kolesni par. Zdaj ima 6 × 6 kolesni pogon, zajetno količino moči in prefinjeno notranjost. Vsekakor Defender, kakršnega do zdaj še nismo srečali. Na razpolago ima 6,2-litrski 8-valjni motor s 430 konjskimi močmi.

Poleg dodatnega para koles ima Flying Huntsman še nadgrajene zavore, da ga dovolj hitro ustavijo. Malo igranja z blažilci in vzmetmi omogoča Defenderju premagovanje še bolj zahtevnih terenov, kot je bil to sposoben prevoziti do zdaj.

Res je, da ima manj moči kot njegov tekmec Mercedes G63 6X6, a bo marsikomu všeč prav zaradi dejstva, da izhaja iz vozila Land Rover Defender. Kot tudi zaradi dejstva, da je Mercedesova serija šestkolesnikov omejena na zgolj nekaj primerkov in ga je praktično nemogoče dobiti. 6X6 Defenderja si lahko privoščite za 312.559 ameriških dolarjev. In ja, lahko si ga omislite tudi v različici pick-up.
PREBERITE ŠE: NAJBOLJ TERENSKI LAND ROVER IN PIKA

Galerija slik – Land Rover Defender Flying Huntsman 6X6

Land Rover Defender Flying Huntsman 6X6Odpri galerijo

Hyundai Kona Hyundai Kona: nov segment, nov slog, novi cilji 2018 Ducati Panigale V4 2018 Ducati Panigale V4: nova era za Ducati Ferrari GTC4Lusso Novitec Ferrari GTC4Lusso Novitec: ko “družinski” Ferrari, postane preveč “družinski” Lamborghini Terzo Millennio Lamborghini Terzo Millennio je avtomobil za tretje tisočletje