17390786_1083677431777683_8380359967419063343_o
Utrip mesta · lokali

V center Ljubljane prihaja Lars & Sven Burgers! Tega se boste še posebej razveselili vsi ljubitelji njihovih sočnih burgerjev in hrustljavega krompirčka. Lars & Sven se bodo tako še pred začetkom novega šolskega leta naselili na Šubičevi 1, skupaj z arhitekturnim ateljejem Medprostor, d. o. o., pa bodo poskrbeli, da se bo lokal lepo vklopil v sklop Plečnikovih arkad in hkrati zadržal njihov prepoznavni vintage industrijski stil interierja.

Lars & Sven Burgers sicer najdemo že na Rudniku, zraven trgovskega centra E.Lecrerc, in v Šiški zraven Mercator centra Ljubljana, v drugi polovici leta pa se nam obeta prihod v center Ljubljane, kjer bodo na Šubičevi 1 (kjer je zdaj turistična agencija Sonček) odprli nov gostinski lokal. Primož Novak, lastnik podjetja, je prepričan, da bodo s svojo ponudbo, v kateri stavijo na lokalne sestavine in slovensko meso iz proste reje ter kakovost, spisali uspešno zgodbo tudi v centru Ljubljane.

PREBERITE ŠE: Sladolednica Ice Wave Ljubljana: sladoled, ki ga na atraktiven način izdelajo pred vami

Kaj vse ponuja Lars & Sven Burgers?

Pet različnih burgerjev, trije različni sendviči z zrezki, piščančje dunajčke in otroški meni, ki bo navdušil vsakega otroka. Burgerja Lars burger in Sven burger vsebujeta slovensko govedino iz proste reje, ‘Smokey burger‘ vsebuje prekajeno mleto svinjsko ribico, ‘Black angus roastbeef steak’ je narejen iz govedine iz proste reje, ‘Chicken steak’ je iz fileja domačega piščanca iz proste reje, piščančji dunajčki pa iz najboljšega mesa piščančjih prsi. Vse goveje meso je v osnovi srednje pečeno, razen, če naročite drugače. Sodelujejo tudi z mladimi peki Centra Janeza Levca, ki skrbijo za popolno pripravljene kruhke. Na ta način si prizadevajo, da z obrokom v njihovi restavraciji ne naredimo nekaj dobrega le zase, temveč s svojim obiskom pripomoremo tudi k razvoju lokalne skupnosti.
Ljubitelji piva se boste lahko zraven odlične hrane odžejali z avstrijskim Bevogom, češkim Bernardom in slovenskim Tektonikom. Tisti, ki vam je bolj pri srcu vino, lahko naročite Quercus. Vse, ki imate raje brezalkoholne pijače, pa bo navdušil 100-odstotni domači sok iz domačije Grčin.

Kavarna Stow: dom pravih kavoljubcev Kavarna Stow: dom pravih kavoljubcev Gig Gig: kraj, kamor se boste vedno radi vračali Sladolednica Ice Wave Sladolednica Ice Wave Ljubljana: sladoled, ki ga na atraktiven način izdelajo pred vami verace Verace 2.0: v Slovely Park na pravo napolitansko pico · · · ·