1. POP UP STORE
Utrip mesta · zdravje & lepota

Kiehl’s Since 1851, legendarna newyorška lekarna in proizvajalec visokokakovostnih izdelkov za nego kože in las, je 10. oktobra odprl svoja vrata v Ljubljani. Priljubljeno in svetovno znano blagovno znamko je mogoče dobiti na kozmetičnem oddelku v Maxiju.

Kiehl’sova klasična dediščina in posvečanje kupcem sta bistvo vsakega izdelka ter storitve v 162 let dolgi zgodovini podjetja. Vse, od raziskovanja sestavin in preizkušanja varnosti izdelkov do notranje ureditve lokalnih trgovin, je podrejeno individualnim potrebam kupcev v lokalnih skupnostih. V mislih imajo vedno naslednji cilj: odgovoriti na želje kupcev v skrbno urejenem, poučnem prostoru z dokazano učinkovitimi izdelki za nego, ki jih z velikim veseljem uporabljajo njihovi zvesti kupci po celem svetu.

S prizadevanjem za prepoznavno ureditev trgovin ostaja Kiehl’s Since 1851 zvest svoji dediščini tudi v
smislu vrhunske ravni storitev, ki jih nudi kupcem v 63 državah po svetu (Slovenija bo 64) v več kot 232 Kiehl’sovih trgovinah. Vsak član Kiehl’sovega prodajnega osebja je seznanjen z načinom pristopa h kupcem, ki ga podjetje zagovarja, in je poleg poznavanja sestavin, formul in lekarniške tradicije usposobljen tudi za predpisovanje tretmajev ter režima nege kože in las v skladu z individualnimi potrebami kupcev.

Kiehl’sova trgovina v Ljubljani, ki se nahaja na eni najboljših lokacij, kjer se družabno življenje odvija že 47 let, v prodajnem prostoru pravkar prenovljenega pritličja Maxija, bo v lokalno skupnost vnesla delček prvotne newyorške lekarne. Tako kot v ostalih Kiehl’sovih trgovinah bodo tudi na tem prodajnem mestu v Ljubljani podpirali pobudo »Preizkusite, preden kupite«, s katero so pred 29 leti začeli v glavni trgovini v New Yorku, nanaša pa se na preprosto vračilo izdelkov z zagotovljenim vračilom denarja. S tem se je Kiehl’s jasno ločil od konkurence in dosegel prepoznavnost na trgu ter pridobil zveste oboževalce.


shutterstock_511842424 11 stvari, ki jih ne bi smeli delati, ko imamo gripo Tega frizerji NIKOLI ne bi naredili svojim lasem, a vsi to počnemo Tega frizerji NIKOLI ne bi naredili svojim lasem, a vsi to počnemo shutterstock_1028333365 Prvi slovenski teden kozmetičnih salonov Danes bi se jim smejali: obrvi zvezdnic, ki so neposrečene Danes bi se jim smejali: obrvi zvezdnic, ki so neposrečene · · · · · ·