Sideboob trend 2016
Utrip mesta · moda · ženska moda

Najprej je globoki dekolte zamenjal razgaljen stranski del prsi (sideboob), zdaj pa zvezdnice prisegajo na underboob, ko top pokriva le zgornji del prsi. Izzivalnemu trendu so že podlegle zvezdnice, kot so Lady Gaga, Gigi Hadid in Kendall Jenner.

Trend underboob je svoje korenine pognal leta 2002. Sprožila ga je Christina Aguilera na MTV video nagradah, v času, ko je na lestvicah kraljevala s pesmijo Dirrty.

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi jesen 2016: kako se ličiti to jesen?

Od tedaj je živel v senci klasičnega dekolteja in razgaljenega stranskega dela prsi (sideboob), zdaj pa nanj prisega vse več zvezdnic. Ena od takih je Teyana Taylor, ki ima prekratko majčko v videospotu Kanyeja Westa Fade, kukanje prsi izpod majčk pa so smo opazili tudi pri Lady Gaga, Kendall Jenner, Rihanni, Paris Hilton in sestrah Belli in Gigi Hadid.

Zvezdnice, ki ‘nosijo’ underboob:

Lady GagaOdpri galerijo

elegantne športne torbe Elegantne športne torbe, primerne tudi za v službo ženski modni trendi 2016 Ženski modni trendi 2016: katere kose morate imeti to jesen v omari? ombre hlačne nogavice Modni trendi 2016: ombre hlačne nogavice PicMonkey Collage Lepotni trendi jesen 2016: kako se ličiti to jesen? · · ·