w7-getgoing
V zraku · tehnologija · pametne ure

LG Watch W7 je nove vrste tič, saj ni samo pametna ali samo klasična ura, je namreč “hibridna”. Kombinacija pameti s klasiko?

Notranji del ure  LG Watch W7 je en velik barvni in na dotik občutljivi 1,2-palčni zaslon z luknjico v sredini, skozi katero je speljan mehanizem mehaničnih kazalcev. Kot pametna ura z delujočim zaslonom zdrži največ do dva dneva, mehanična kazalca pa imata dovolj energije, da čas kažeta kakšnih sto dni.

Ohišje ure ni samo klasične oblike, je tudi iz nerjavečega jekla, zaslon pa je zaščiten s kristalnim safirjem. LG Watch W7 ni zamenjava za športne ure, tozadevno pa ni v isti kategoriji niti z najbližjimi tekmeci v kategoriji pametnih ur. Nima namreč tipala srčnega utripa, sprejemnika GPS, NFC-ja in samostojne možnosti priklopa v mobilno omrežje. Vseeno pa bo “koštala” 450 dolarjev, kar je okoli 400 evrov.

Galerija slik – LG Watch W7

LG Watch W7Odpri galerijo

Skagen Falster 2 IFA 2018: pametna ura Skagen Falster 2 je minimalizem s skandinavsko estetiko Ali je vaše srce v dobrem stanju? Pametna ura Apple zazna sladkorno bolezen v 85 odstotkih Misfit-Vapor-Smartwatch-1-1600x1164 Misfit Vapor: je to pametna ura leta? apple-watch-series-3-sean-hollister Apple Watch Series 3: popolna avtonomnost · · · ·