Ljubezen je VSE: prisrčne ilustracije, s katerimi se bosta poistovetila tudi vidva
V zraku · buzz buzz

Mary Park je umetnica iz Los Angelesa, ki je znana pod vzdevkom Murrz – ukvarja se predvsem z ilustriranjem vsakdanjih življenjskih trenutkov, ki zbežijo mimo večine ljudi neopaženi. Njene ilustracije osvetlijo, kako pomembni in dragoceni so pravzaprav ti običajni, tihi in na prvi pogled pravzaprav skorajda nepomembni trenutki.

V spodnji fotogaleriji so zbrane prisrčne ilustracije, s katerimi se lahko poistoveti vsak par. Gre za kreacijo umetnice iz Los Angelesa, Mary Park, ki je bolje poznana pod vzdevkom Murrz.

Ilustracije prikazujejo običajne trenutke v življenju para, ki so na prvi pogled nepomembni in bežni, v resnici pa so verjetno ravno ti pomembna sestavina ljubezni, intimnosti in zadovoljstva v romantičnem odnosu.

Galerija: Prisrčne ilustracije

Tako preučujeta rano, ko se udariš.Odpri galerijo
Vse bo veliko lažje: 7 pravil, kako postati pozitivna oseba Vse bo veliko lažje: 7 pravil, kako postati pozitivna oseba Anette Andersson_040619_4942_HIRES Fjällräven & Primus: iz mesta v naravo Za to imajo tehten razlog: zvezdnice, ki so se odločile, da ne bodo imele otrok Za to imajo tehten razlog: zvezdnice, ki so se odločile, da ne bodo imele otrok Albabara: rešilni jopič, ki tvojega psa spremeni v pravo morsko deklico Albabara: rešilni jopič, ki tvojega psa spremeni v pravo morsko deklico ·