kate-kalvach-waSoItsV4bI-unsplash
V zraku · odnosi

Ljudje velikokrat rečejo stvari, ki jih v resnici ne mislijo. To pa lahko vodi do skrajno neprijetnih situacij.

Samo zato, ker nam oseba reče, da nas ljubi, da nas ima rada, to še ne pomeni, da je temu tudi v resnici tako.

Ko pride do trenutka, da moramo presoditi težo izgovorjenih besed našega partnerja, ali vsaj poskušati ugotoviti, kaj se v resnici dogaja, bodimo pozorni na ključne znake. Ne glede na to, ali jih znamo prepoznati ali ne, se bodo skozi čas dejansko pojavili določeni znaki, ki bodo kazali na to, da nas druga oseba resnično ljubi. In včasih nam lahko to, da jih znamo opaziti, močno spremeni potek našega življenja!

V vsakem trenutku je tukaj za vas

Partner, ki mu je mar, ceni vaš čas, in vas ne bo nikoli pustil čakati. Vedno najde trenutek za to, da se vam posveti, ker ve, da je ljubezen, ki jo čuti do vas, njegovo gonilo. Dejstvo, da imate ob sebi takšno osebo, je pomirjujoče, ker veste, da nikoli ne boste ostali sami.

Vajin skupni čas ga osrečuje

V modernem času so zmenki skoraj pozabljeni, ker se je komunikacija preselila v virtualni prostor. Partner, ki mu je mar, bo vedno poskrbel za to, da bosta skupaj preživljala čas. Vedno vas bo osrečil z drobnimi pozornostmi.

Brez zadržkov kaže ljubezen

Besede so prazne, če niso izražene v dejanjih. Partner, ki mu je mar, bo pokazal svojo ljubezen in vas bo spoštoval. Razumel bo tudi vaša čustva, četudi morda on čustvuje na popolnoma drugačen način. Bo vaša podpora v vsakem trenutku. Enostavno se boste počutili ljubljeno.

Ponosen je na vas in na vajino ljubezen

Podpira vaše želje, ideje in pot, ki ste jo ubrali. Razume tudi, da bo tu in tam vajino razmerje zaradi vaših odločitev kdaj tudi trpelo. A kljub temu je ponosen na to, kar ste.

Je vaš zaščitnik, ko je to potrebno

Ne meša se v stvari, ki jih počnete, vendar ko imate težave, bo vedno tukaj za vas, da vam pomaga in vas zaščiti.

Obzirnost

Obzirnim partnerjem, ki znajo postaviti sebe in osebe, ki so mu pomembne, na prvo mesto, se težko upreš. Malenkosti, kot je odpiranje vrat, odstopanje sedeža v javnem prevozu ali večja dejanja, nas bodo kupila. Če ugotovite, da je vaš partner pripravljen odpovedati načrte zaradi tega, ker ga ravno v tem trenutku resnično potrebujete, je to dokaz, da je obziren in mu je mar za vaše težave.

Fleksibilnost

V življenju gre redkokdaj vse po planu, kar pomeni, da lahko načrtujete do mile volje, a vas bo presenetilo, ko to najmanj pričakujete. Zato je pomembno biti fleksibilen. Sposobnost, da se partner zna soočati z nepričakovanimi spremembami in se nanje pravočasno odzove, je močan afrodiziak, in kaže na to, da je takšen partner močan in stabilen.

Samospoštovanje

Te kakovosti ne smete mešati z egocentričnostjo. Ljudje, ki se samospoštujejo, niso zaljubljeni vase, temveč se zavedajo svojih vrlin in ne bodo dovolili, da kdorkoli z njimi manipulira. Za razliko od egoista so skromni in nikoli ne boste slišali, da se hvalijo, a bodo ponosni nase zaradi dobro narejenega posla. Partner, ki spoštuje sebe, bo spoštoval tudi drugega človeka!

Sposobnost preizpraševanja

Vsaka oseba v sebi nosi določene komplekse, manjše ali večje, ki vplivajo na to, kako se obnaša do sebe in drugih ljudi. Zgolj najpogumnejši ljudje se jih poskušajo rešiti. Parnter, ki je siguren vase, ima verjetno tudi kakšen kompleks ali dva, a se zna z njimi boriti, ker ne želi, da vplivajo na kakovost njegovega življenja in to, kako se vede do drugih!

shutterstock_1611505345 5 razlogov, zakaj bi morali spati zraven nekoga, ki ga ljubimo shutterstock_576058162 Pet stvari, ki jih ženske v postelji sovražijo: moški, ne delajte tega! oana-craciun-SefnKaYYVEo-unsplash Kako vedeti, da je on tvoj PRAVI partner in ne tvoj “projekt”? jenny-marvin-1dPDuMq9DE8-unsplash1 Pravemu moškemu je njegova partnerka vedno na prvem mestu! · ·