Ljudje, ki so hoteli polniti svoj telefon za vsako ceno
V zraku · buzz buzz

Ljudje smo postali odvisni od pametnih telefonov in prazna baterija je postala hujše od lakote. Tisti grozljivi zvok, rdeča ikona na zaslonu nas pripravi do tega, da počnemo precej vprašljive stvari. A ne glede na to, kako zelo ste si želeli napolniti svoj telefon in ste iskali nekoga s polnilcem ali vir napajanja, gotovo niste šli tako daleč kot ljudje na teh fotografijah. Kjer je volja, tam je pot, ali kako že pravijo.

Ljudje smo postali sužnji pametnih telefonov. In ko ta reče, da je lačen, ga nahranite. Tako kot mačko. Ali tako kot mama z dojenjem nahrani dojenčka na javnem prostoru čudnim pogledom navkljub.

PREBERITE ŠE: Kako pravilno skrbeti za baterijo pametnega telefona

V sili hudič pač tudi muhe žre, in če pri sebi nimate prenosnega polnilca, se je pač treba znajti. Pa vendar, se vam ne zdi, da so šli ti ljudje nekoliko predaleč? Kako daleč pa ste pripravljeni iti vi?

Ljudje, ki so hoteli polniti svoj telefon za vsako cenoOdpri galerijo
3D umetnine Uttaporn Nimmalaikaew: 3D-slike na mrežasti tkanini Mladost Kako biti bolj srečen, ko si v dvajsetih letih? Severna Koreja Nezakonite fotografije iz Severne Koreje Ledene gore Grenlandije Spektakularni posnetki ledenih gora ·