London - prva nudistična plaža
Utrip mesta · destinacija

Od zdaj naprej ste sredi Londona lahko nudisti. Na eni od strešnih teras v bližini parlamenta in Westminstrske palače so namreč odprli prvo nudistično teraso za sončenje, kjer boste lahko popolnoma goli uživali na ležalnikih, v visečih mrežah, skakali na trampolinu in se okrepčali v baru, ne da bi vas zato čudno gledali. London se počasi spreminja v pravi raj za nudiste. Že junija je v angleški prestolnici vrata odprla pop-up restavracija The Bunyadi, kjer lahko v evinem kostumu uživamo v hrani.

Nudistična terasa za sončenje v Londonu, ki je že začela sprejemati prve nagce, ponuja spektakularen razgled na angleško prestolnico in njene največje atrakcije, kot so Londonsko oko, Westminstrska palača in Big Ben.

PREBERITE ŠE: The Bunyadi – prva ”nudistična” restavracija, ki vabi gole goste

Na teraso lahko vstopijo samo polnoletne osebe, mesto na njej pa si lahko rezervirate kar prek e-pošte.

London – nudistična terasa za sončenje:

Utrinki z nudistične terase za sončenje v LondonuOdpri galerijo
Pričakovanja proti realnosti Resnični obraz turističnih znamenitosti – realnost proti podobi iz katalogov Najbolj oblegane plaže Tukaj niti plavati ne moreš: najbolj obljudene plaže na svetu TripAdviser ponuja PokemonGO destinacije. TripAdvisor ponuja destinacije Pokemon GO, bogate s Pokemoni Adrenalinske turistične atrakcije Najbolj spektakularne turistične atrakcije za tiste, ki se ne bojijo višine · ·