Najboljši “streetstyle” s tedna mode v Milanu.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Tedni mode jesen/zima 2015 se počasi bližajo koncu. Po New Yorku in Londonu je čas za Milan Fashion Week! Poglejmo, kako so se modne navdušenke z vsega sveta na tednu mode v Milanu postavile ob bok vedno modnim Milančankam, s katerimi so si ogledale najboljše, kar ponuja milanski teden mode. Predstavljamo vam najboljši “streetstyle” s tedna mode v Milanu.

Med hitenjem po ulicah Milana lahko te dni zasledimo še več modnih navdušenk kot sicer. Temu botruje dejstvo, da je Milano odprl svoja modna vrata vsem fashionistam, ki si bodo te dni ogledale Milan Fashion Week jesen/zima 2015. Poglejmo, kaj so za prvi dan oblekle vse, mode željne obiskovalke milanskega tedna mode, in poiščimo modno inspiracijo med ogledom najboljših “streetstyle” videzov s tedna mode v Milanu. Kaj je postregel teden mode jesen zima 2015 v Milani si oglejte v galeriji.

PREBERITE ŠE: Tedni mode jesen-zima 2015: Najboljši “streetstyle” s tedna mode v New Yorku

Najboljši “streetstyle” s tedna mode v Milanu.Odpri galerijo
PicMonkey Collage Kaj prinaša London Fashion Week – jesen/zima 2015 Najboljši “streetstyle” s tedna mode jesen-zima 2015 v Londonu London Fashion Week jesen/zima 2015 – najboljši “streetstyle” s tedna mode v Londonu PicMonkey Collage Trend: Barve & stili manikure ženskih nohtov v letu 2015 Ženske frizure 2015 Ženske frizure 2015: Najbolj vroč trend barvanja las je “ecaille” · · · · · ·