Pokemon GO Slovenija
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Mobilna igra Pokemon GO, ki je v zadnjem tednu obnorela svet, je zdaj na voljo tudi v Sloveniji! Kulturni fenomen, ki se vleče že dobrih 20 let, je bil sprva na voljo le v ZDA, Avstraliji in na Novi Zelandiji, zdaj pa je na seznam dodal novih 26 držav, med njimi tudi Slovenijo in vse njene sosede. Skupno je zdaj na voljo v 34 državah. Bo tudi Slovenijo zajela pokemanija?

Pokemon GO je zdaj na voljo tudi v Sloveniji! Poleg Slovenije so se na novem seznamu držav, kjer lahko igramo mobilno igro Pokemon GO, znašle še Hrvaška. Bolgarija, Avstrija, Belgija, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Grčija, Grenlandija, Norveška, Poljska, Romunija, Slovaška, Švedska, Islandija, Irska, Luksemburg, Malta, Madžarska, Litva, Latvija in Švica. Brezplačno si jo lahko prenesete v Googlovi spletni trgovini Play Store in Applovi App Store. Poleg naštetih držav je na voljo tudi v Nemčiji, Španiji, Veliki Britaniji, Italiji in na Portugalskem.

PREBERITE ŠE: Kaj je Pokemon GO in zakaj vsi norijo za to mobilno igro?

Pokemon GO je mobilna igra za pametne telefone in tablice, v kateri se igralec prelevi v vlogo trenerja Pokemonov. Njegov cilj je potovati po svetu in s pokežogami ujeti čim več Pokemonov, s katerimi se lahko nato bojujemo v arenah. Igralec se orientira z GPS-anteno na svoji mobilni napravi, Pokemoni pa se pojavljajo naključno.

Ko se Pokemonu dovolj približamo in nanj tapnemo, se Pokemon s pomočjo kamere pojavi v naši resnični okolici, mi pa ga nato ulovimo. Nato se preseli v Pokedex (enciklopedija Pokemonov), od tu dalje pa lahko razvijamo njihove sposobnosti in jih s pomočjo bombonov pošljemo skozi različne evolucijske stopnje. V okolici lahko naletimo tudi na PokeStop in PokeGym. V prvi se oskrbimo z žogami in bomboni, PokeGym pa ja arena, kamor v boj proti Pokemonom drugih igralcev pošiljamo naše male gladiatorje. Več o mobilni igri Pokemon GO si lahko preberete tu.

Pokemoni ustavili promet! To se zgodi, ko ljudje opazijo zelo redkega Pokemona:

Nova realnost! Pokemon GO je obnorel svet:

Aplikacija Prisma Prisma – aplikacija, ki da fotografijam umetniški pridih Kako igrati Pokemon GO v Sloveniji? Kako prenesti Pokemon GO in ga igrati v Sloveniji Mobilna igra Pokemon GO Kaj je Pokemon GO in zakaj vsi norijo za to mobilno igro? Aplikacije za gneče Aplikacije, ki vam bodo krajšale čas, ko boste obtičali v gneči na cesti · ·