shutterstock_720619684
V zraku · buzz buzz

Morda vas bo presenetilo, ampak ne zadnjica, ne prsi niso najprivlačnejši del ženskega telesa po mnenju moških.

Ženske verjamejo, da moške največkrat pogledajo in analizirajo vse dele ženskega telesa, in da si pogosto želijo, da imajo ženske polne ustnice, ozek pas, polne prsi in obilnejšo zadnjico. Ampak je na koncu to res tisto, kar jih najbolj privlači? Tukaj so rezultati raziskave in presenečeni boste.

7. Stopala

Stopala morda niso prva stvar, na katero pomislite, ko pomislite na seksapil. A mnogim moškim je ravno ta del ženskega telesa najprivlačnejši. Še posebej, če ima ženska lepo nalakirane nohte.

6. Hrbet

Hrbet, ki se nakazuje izpod obleke z globokim izrezom, lahko moške spravi ob pamet.

5. Lasje

Lasje so sinonim za lepoto. Toda vsak moški ima rad drugo barvo, nekateri blondinke, drugi rjavolaske, spet tretji rdečelaske. Krajši, dolgi, ravni ali valoviti: lasje bodo vedno del žensk, ki lahko obnori moške.

4. Nasmeh

Mnogi moški priznavajo, da ne morajo spregledati ženske z lepim nasmehom. To je po njihovem mnenju najmočnejše žensko orožje.

3. Ustnice

Polnejše so, bolje je. Ustnice bodo vedno med najprivlačnejšimi ženskimi deli telesa, vendar bodite previdne – moški naj ne bi marali pretamnega ali presvetlega odtenka šminke. Imajo namreč občutek, da jih ustnice odvračajo od ženske lepote. Naravni odtenki so najboljša izbira.

2. Prsi in zadnjica

To sta najbrž dve najbolj očitni izbiri. Na svetu ga ni moškega, ki ne bi pogledal globokega ženskega dekolteja in črvrste zadnjice. Čeprav velja prepričanje, da imajo moški raje velike prsi, je večina dejala, da bi izbrala prsi srednje velikosti, pri zadnji pa so priznali, da večja je, bolje je.

1. Oči

To je gotovo presenečenje, saj bi bila očitna izbora prsi ali zadnjice. Moški so kot najprivlačnješi ženski del telesa izbrali oči. Ne glede na to, kakšen je njihov okus, ko gre za prsi, lase, noge ali zadnjico, seksi pogled moške vedno razoroži.

Slavne osebnosti, ki jih ni več med nami: takšne bi bile zdaj! Slavne osebnosti, ki jih ni več med nami: takšne bi bile zdaj! Zakaj plamenci (flamingi) stojijo na eni nogi? Zakaj plamenci (flamingi) stojijo na eni nogi? Dokaz, da so bili tvoji stari starši bolj zabavni kot ti. Dokaz, da so bili tvoji stari starši bolj kul kot ti Obrazi modelov, pakirani kot sveže meso, te opozarjajo le na eno stvar. Obrazi modelov, pakirani kot sveže meso, ti sporočajo to ·