https://citymagazine.si/clanek/adler-lodge-ritten-carobne-hiske-v-italijanskih-dolomitih-ki-cakajo-nate/
V zraku · odnosi

Čeprav boli, je bolje sprejeti, da se je tvoja simpatija ustalila z nekom drugim, kot si še naprej metati pesek v oči – tako odkriješ, da ima partner nekoga drugega.

Včasih je težko vedeti, ali si je oseba, ki si jo izbrala, našla srečjo kje drugje ali gre le za nedolžno prijateljstvo. Morda lahko tako odkriješ!

Slišiš govorice.

Če slišiš govorice, da je nekdo od nekoga slišal, da je ta od nekoga slišal, da je njegov prijatelj videl tvojega partnerja na zmenku, obstaja določena verjetnost, da je to res. Seveda pa se pred delanjem zaključkov pozanimaj o resničnosti takšnih govoric, ker ne želiš uničiti vajinega razmerja zaradi neresničnih govoric. Tako boš pokazala, da mu ne zaupaš in ga preverjaš!

Če ugotoviš, da govorice držijo, bi bilo prav, da se z njim pogovoriš o dejanjih, vendar ga ne napadaj, temveč mirno povprašaj, zakaj ti je to naredil! Iz pogovora boš ugotovila, kaj je naslednji korak, ki bi ga morala narediti. Si pripravljena odpustiti?

Prekine stike s tabo.

Če tvoja simpatija naenkrat prekine sicer pogoste stike, se pozanimaj, zakaj je do tega prišlo. Morda je zaseden, lahko pa tudi, da se je spustil v romantični odnos z drugo osebo. V vsakem primeru takšno vedenje ni sprejemljivo. Drug drugemu smo dolžni vsaj razlago!

Čutiš spremembo v vedenju.

Mogoče te simpatija ni odrezala iz svojega življenja, vendar se je nenadoma začela vesti občutno drugače. Vzrokov za takšno spremembo je seveda malo morje in eden izmed njih je, da se je oseba zaljubila v nekoga drugega. Prav je, da se pogovorita, zakaj je do tega prišlo. Vprašaj ga, ali si storila kakšno napako!

Ti kar sam pove.

Včasih se boš morala soočiti z golo resnico. In redko si pripravljena nanjo. Vendar pa je to morda najbolj čist način, ki omogoča, da se kar najhitreje pobereš in zaceliš svoje rane.


shutterstock_770261587 Vsi narcisi se vedejo enako do svojih ‘žrtev’. Imaš kakšnega v svoji bližini? Bodi močnejša od bolečine: 4 znaki, da ti tvoj partner laže Bodi močnejša od bolečine: 4 znaki, da ti tvoj partner laže Na pralnem stroju, mizi ali na hodniku? Pomembno je, da ni rutinsko Na pralnem stroju, mizi ali na hodniku? Pomembno je, da ni rutinsko Dan po razhodu: kaj napisati bivši ljubezni potem, ko sta se razšla Dan po razhodu: kaj napisati bivši ljubezni potem, ko sta se razšla · · · ·