Bozicna
Utrip mesta · kulinarika

Zakaj Miklavž, Božiček in Dedek mraz najraje kupujejo svoja darila v Čokoladnici Cukrček? Ker tam dobijo najkakovostnejšo ročno izdelano čokolado za vse sladokusce, od majhnih pa do velikih! Obiščite Cukrček in si izdelajte svoj seznam želja.

Naj vam predlagamo nekaj idej: čokoladni Božiček, jelenček, angelček, zvezda za na novoletno jelko, ali pa kar novoletna bombonjera raznovrstnih kremnih čokoladnih pralin v kovinski škatlici. Čokoladnica Cukrček v enem letu porabi 40 ton čokolade in njihovi pridni škratje v proizvodnji porabijo v novembru in decembru kar 12 ton čokolade za izdelavo Božičkov, Miklavžev, jelenčkov in čokoladnih okraskov.

NAGRADNA IGRA

Odgovorite na nagradno vprašanje in zadenite enega izmed treh paketov božičnih sladkosti iz Čokoladnice Cukrček v vrednosti 20 evrov! Nagrado bomo žrebali 18. decembra ob 9.00.

Koliko čokoladnih Božičkov na saneh izdelajo v Čokoladnici Cukrček za veseli december?
a) 777
b) 1280
c) 2882

Nagrajenci nagradne igre so:
Anja Majcenič
Bojan Drobnič
Saša Lešnik

Nagrajencem iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.


Dobrovo, 09.05.2015 - Reportaza sa Domacije Medot Simona Simcica Simon Simčič: Pomembno je gledati naprej in hkrati spoštovati tradicijo Kavarna Lokus: oaza sredi mesta Kavarna Lokus: oaza sredi mesta greeko ljubljana Greeko: grška kuhinja zdaj tudi na Trubarjevi v Ljubljani 20140317culinary-arts61 Triki kuharskih mojstrov, ki jih razkrijejo le na kulinaričnih šolah ·