laceup shoes accessories
Utrip mesta · moda · ženska moda

Tutu krilca, bodiji, pudrasti odtenki, baletni copati in satenasti trakovi so bili navdih marsikateremu modnemu oblikovalcu pri oblikovanju letošnjih pomladanskih kolekcij. Romantično, nežno, a hkrati drzno baletno eleganco so posvojile že prav vse trendseterke. In to eleganco odražajo tudi satenaste vezalke Laceup Shoes Accessories, ki jih lahko osvojite v naši nagradni igri. Barvo in dolžino vezalk si boste izbrale same, do njih pa vas loči le eno preprosto nagradno vprašanje. Pripravljene? Zdaj!

Snovalci slovenske blagovne znamke Laceup so letošnje prihajajoče trende potihem napovedovali že leto prej in tako v 2016 začeli z razvojem, jeseni pa na domači trg lansirali zdaj že prodajno uspešnico na otip satenastih vezalk pod polnim imenom Laceup Shoe Accessories.
Jasno je, da so na otip satenaste vezalke must-have modni dodatek letošnjega leta, saj so ga v svoje pomladanske kolekcije vključile tudi znane svetovne modne znamke. Napeljete jih lahko v obutev, ki si jo že lastite: allstarke, oxfordke, superge ali pa bulerje, in tako vnesete kanček živahnosti, barvitosti in elegance, ali pa z njimi okrasite svoje poletne sandale in jim tako dodate baletni pridih. Možnosti je nešteto, naj domišljija naredi svoje.

PREBERITE ŠE: Wigglesteps: so to najlepše barvite nogavice te jeseni?

Satenaste vezalke Laceup Shoes AccessoriesOdpri galerijo
Vezalke so na voljo v štirih različnih dolžinah (90 cm, 110 cm, 130 cm, 150 cm), ki so primerne za vse tipe čevljev, prav tako pa so na voljo v izbranih barvnih trendovskih odtenkih. Zaključki vezalk omogočajo enostavno napeljevanje v obutev, material pa zagotavlja, da se vezalke ne odvezujejo. Privlačne pa niso samo vezalke, pač pa tudi sama embalaža. Vsak par vezalk prejmete v prozorni epruveti z aluminijastim pokrovčkom, zato so odlična ideja za trendovsko darilo, ki ga bo vesela vsaka modna navdušenka.

Nagrajenke nagradne igre 3x Laceup Shoes Accesories vezalke so:

  • Maša Pertoci
  • Rebeka Sirc
  • Nika Božinovič

Nagrajenkam iskreno čestitamo! Ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.


BeFunky Collage Noro simpatične modne kombinacije, ki jih boš to pomlad želela nositi ženske frizure 2017 Ženske frizure 2017: 8 top barv za letošnjo pomlad BeFunky Collage Lepi srajčni ovratniki, ki naravnost navdušijo Kate Upton na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Edition 2017 Kate Upton na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Edition 2017 · · · · · ·