Najbolj drzne med drznimi
Utrip mesta · moda

Preden se podamo na londonske ulice, ki jih bo v prihajajočih dneh preplavila svetovna modna elita, si poglejmo bogat izbor najbolj zanimivih modnih kombinacij z newyorškega tedna mode.

V Velikem jabolku je te dni potekal teden mode za prihodno jesensko in zimsko sezono. Poleg izjemnih kolekcij nekaterih izmed najvplivnejših oblikovalcev na svetu, smo bili priča najbolj navdihujočim stylingom priznanih fashionist, ki so za točno določen namen, hiteč od revije do revije po ulicah New Yorka, dobile v dar oblačila najboljših modnih oblikovalcev, ki jih bomo lahko navadni smrtniki kupili šele čez eno leto. Najpomembnejše trende za naslednje leto smo si tako lahko ogledali kar na ulicah in Instagram profilih najpomembnejših modnih blogerk ta hip. Nekatere izmed njih se vsekakor niso držale reka “manj je več”, saj nam je ob marsikateri modni kombinaciji skoraj vzelo sapo. Več pa v obsežni galeriji, v kateri smo zbrali najbolj barvite in opazne.

Najbolj drzne med drznimiOdpri galerijo
cover_Lacoste Veliki skok znamke Lacoste V ŽIVO: Drevi ogled modne revije Hugo Boss na newyorškem tednu mode V kakšna oblačila se bo letos odel Missonijev moški? Zara TRF Kampanja, ki pričara boemsko poletje · · ·