Najbolj pričakovane TV adaptacije leta 2017
Kulturni izbor · film

Novo leto prinaša polno navdušujočih sprememb in novosti. Kot pričakovano, nas bodo skozi leto razveselile tudi nove televizijske serije, med katerimi bodo mnoge gotovo odlične in izjemno napete. Še posebej zanimive pa bodo tiste, katerih zgodba že živi med knjižnimi platnicami. Preberite si, katere so najbolj pričakovane TV adaptacije leta 2017.

Najbolj pričakovane TV adaptacije leta 2017:

The Cormoran Strike Series (J. K. Rowling)

V letošnjem letu nas bo razveselila adaptacija kriminalnih romanov J. K. Rowlingove. Produkcijo bo prevzel BBC, premiero pa pričakujemo proti koncu leta.

The Outlander Series (Diana Gabaldon)

Prihaja tretja sezona priljubljene serije Outlander. Avtorji nam obljubljajo nekaj več vpogleda v preteklost Claire in Franka, upamo pa tudi, da bomo izvedeli, kaj se je zgodilo Jamieju. Izid naj bi bil predviden na začetku pomladi.

American Gods (Neil Gaiman)

TV adaptacija obsežnega romana Neila Gaimana, ki bo med drugim tudi sodeloval v produkciji serijske različice. Prvi del pričakujemo nekje aprila.

A Series of Unfortunate Evens (Lemony Snicket)

Če še niste prebrali vseh 13 delov te neverjetne sage, je zdaj zadnja priložnost, da to končno storite. A pohitite, prvi del serije je že na voljo na ogled.

Njegova temna tvar (Philip Pullman)

Prvi del te fantastične trilogije je pred leti že dobil filmsko adaptacijo, a je knjigi naredil pravo krivico. Držimo pesti, da bo serija pod taktiko BBC-ja bolj uspešna.

Ana iz zelene domačije (L. M. Montgomery)

Najbolj priljubljena kanadska knjižna junakinja po številnih filmskih adaptacijah letos prihaja na TV zaslone v prenovljeni podobi, za katero bo odgovoren Netflix.

Deklina zgodba (Margaret Atwood)

26. aprila 2017 na TV zaslone prihaja prvi del serije Deklina zgodba. V glavnih vlogah bodo v tej napeti distopiji nastopile Elizabeth Moss, Alexis Bledel in Samira Wiley.

Big Little Lies (Liane Moriarty)

Če vas priimek avtorice spominja na dotično osebo (namig: Sherlock Holmes) vas moramo razočarati, da v resnici ne gre za skrito ženo Moriartyja. Je pa tematika TV adaptacije nekoliko povezana z najbolj priljubljenim zlikovcem: serija Big Little Lies pripoveduje o življenjih žensk, ki so povezane z umorom.

Ostri predmeti (Gillian Flynn)

Po odličnem filmu Gone Girl pričakujemo adaptacijo Flynninega romana Ostri predmeti. V glavni vlogi se bo preizkusila Amy Adams.

PREBERITE ŠE: 13 knjig, ki jih morate obvezno prebrati, preden postanejo filmi


Misery-02 10 najbolj strašljivih prizorov iz filmov Stephena Kinga Film iBoy (2017) Filmski napovednik: iBoy (2017) Filmi, ki so zaslužilipreko milijarde ameriških dolarjev Klub 27: filmi, ki so zaslužili več kot milijardo Film Manifesto (2017) Filmski napovednik: Manifesto (2016) · · · ·